[TUTUP] Kontest MohdZaid.com : Saya Nak Menang Hadiah

 

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia kepada semua pembaca blog Mohdzaid.com, hari ni aku teruja sangat sebab nak melancarkan satu peraduan kecil-kecilan khas untuk semua pembaca blog Mohdzaid.com, Alhamdulillah ada beberapa penaja yang sudi memberikan sumbangan hadiah kepada para pemenang setakat ini. Cara penyertaan amat mudah sekali peserta perlulah menulis blog tentang kenapa anda inginkan hadiah-hadiah yang ditawarkan. Maklumat peraduan boleh semak dibawah. Kepada rakan-rakan blogger amatlah dialu-alukan untuk mengambil bahagian ye, mana tahu rezeki anda boleh menang duit dan pelbagai hadiah yang ditawarkan.

 

SEMOGA BERJAYA 🙂

 

 Hadiah Utama x 1 pemenang :

– Wang Tunai RM200 sumbangan dari DenaiHati.com

– Voucher KFC RM10 sumbangan Mohdzaid.com

Hadiah Tempat Pertama x 1 pemenang :

– Hosting EBiz Beginner sumbangan Exabytes Malaysia 

– Domain (.com/.net/.org) sumbangan Mohdzaid.com

Hadiah Tempat Kedua x 1 pemenang :

– Hosting EBiz Beginner sumbangan Exabytes Malaysia 

– Voucher KFC RM10 sumbangan Mohdzaid.com

Hadiah Tempat Ketiga x 2 pemenang :

– Kemeja-T eksklusif dan hamper berupa cakera padat artis sumbangan Universal Music Malaysia

Hadiah Sagu Hati x 10 pemenang :

– Sekeping cakera padat terbaru terbitan Universal Music Malaysia

Cara Menyertai Peraduan :-

1. Peserta perlu menulis blog dengan tajuk “Kontest : Saya Nak Menang Hadiah” dan ceritakan kenapa anda ingin memenangi hadiah yang ditawarkan penaja. Blog dengan olahan yang paling kreatif akan dipilih sebagai pemenang peraduan.

2. Peserta perlulah (WAJIB) meletakkan link  penaja didalam blog penyertaan anda. Penaja yang mengambil bahagian adalah : http://www.mohdzaid.com , http://www.denaihati.com , http://www.exabytes.com.my dan http://www.facebook.com/universalmalaysiadomestic

3. Like FB DENAIHATInetwork , MohdZaidcom , UniversalMalaysiaDomestic dan Exabytes Network

4. Peserta perlulah meletakkan banner peraduan di blog penyertaan sehingga tarikh tamat peraduan :

Lampirkan Banner ini serta link http://wp.me/p1qtOK-3vV pada blog anda

5. Setelah selesai membuat entry di blog penyertaan, peserta perlulah meninggalkan URL dibahagian komen page ini.

6. Sila like FANPAGE MOHDZAID.COM untuk Maklumat Terkini peraduan.

7. BONUS : Tweet link http://wp.me/p1qtOK-3vV dengan hashtag #SayaNakMenang. Setiap tweet akan menerima 1 point dan markah ini akan ditambah dengan markah yang diberikan oleh juri profesional. Maksima 20 tweet bersamaan 20 point (20%).

 

Terma & Syarat Peraduan :-

1. Terbuka kepada semua rakyat Malaysia yang mempunyai web/blog

2. Peserta perlu menulis blog dengan tajuk yang diberikan “Kontest : Saya Nak Menang Hadiah

3. Penyertaan dari ahli keluarga Mohdzaid.com serta ahli pekerja dari penaja yang terlibat tidak diterima

4. Pemenang akan dipilih berdasarkan entry yang paling kreatif dan menarik

5. Keputusan juri adalah muktamad. Sebarang tuntutan lain tidak akan dilayan

6. Keputusan pemenang akan diumumkan di laman Mohdzaid.com dan Fanpage

7. Markah bonus akan diberikan sebanyak 20% melalui tweet #SayaNakMenang dan 80% dari juri profesional

8. Peserta WAJIB meletakkan link PENAJA dan Like Fanpage Penaja sebagai tanda sokongan.

9. Mohdzaid.com serta penaja berhak menukar hadiah serta Terma & Syarat.

10. Setiap peserta hanya boleh memenangi 1 hadiah untuk peraduan ini.

11. Dengan menyertai peraduan ini, peserta dianggap telah membaca dan bersetuju dengan Terma & Syarat Peraduan ini.

12. Penyertaan akan dianggap BATAL sekiranya tidak memenuhi kriteria yang ditetapkan.

13. Tarikh peraduan bermula 12-Sep-2011  hingga 18-Okt-2011 (12PM)

 

 

KEMASKINI PENYERTAAN YANG TELAH DITERIMA SETAKAT INI :

http://fruitheart.blogspot.com/2011/09/kontest-saya-nak-menang-hadiah.html

http://jmr23.com/kontest-saya-nak-menang-hadiah/

http://www.tetikusrusak.net/kontest-saya-nak-menang-hadiah/

http://www.linazlina.com/2011/09/kontest-saya-nak-menang-hadiah.html

 http://asrulhoesein.blogspot.com/2011/09/kontest-mohdzaidcom-saya-nak-menang.html

http://24-7nay.blogspot.com/2011/10/kontest-saya-nak-menang-hadiah.html

http://duniacontestku.blogspot.com/2011/10/kontest-saya-nak-menang-hadiah.html

http://alongnidar.blogspot.com/2011/10/kontest-saya-nak-menang-hadiah.html

http://www.ceritadqimie.com/2011/10/kontest-saya-nak-menang-hadiah.html

http://www.alamhati.com/blog/2011/kontest-saya-nak-menang-hadiah/

http://blogsumpah.blogspot.com/2011/10/contest-saya-nak-menang-hadiah.html

http://bhsabah.com/sabahan/%E2%80%9C/2011/10/kontest-saya-nak-menang-hadia.html%E2%80%9D

http://syaisya.com/2011/10/kontest-saya-nak-menang-hadiah.html

http://www.hilalazmi.com/2011/10/kontest-saya-nak-menang-hadiah.html

http://sensasi2020.blogspot.com/2011/10/kontest-saya-nak-menang-hadiah.html

http://fiehadi.blogspot.com/2011/09/kontest-saya-nak-menang-hadiah.html

 

 

 

Pemenang akan diumumkan dalam masa terdekat ni… sesiapa yang dah join tapi tak ada link kat atas ni sila letak link anda sebelum 23 oktober ye..

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Blog and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

82 Responses to [TUTUP] Kontest MohdZaid.com : Saya Nak Menang Hadiah

  1. Gaara says:

    menarik ni..huhu

  2. Mohd Zaid says:

    @Gaara join ye sementara masih panas lagi ni hehe..

  3. aReaL says:

    WoW…..!!!! Nak RM200 Tu Bleh… Hahaha… Ninti Aku Try Yer….

  4. Twit N View says:

    rugi kalau tak join…ada hadiah cash lagi…jom serbu…

  5. JMR says:

    wow…hadiah tu maveles giler..

  6. eyriqazz says:

    good lucckk semua..kalau sempat eden join…

  7. Mohd Zaid says:

    @eyriqazz tq..

  8. Mohd Zaid says:

    @JMR bro.. join tau…

  9. Mohd Zaid says:

    @TwitNView yup… ada wang ringgit RM200 untuk dimenangi.. join ye..

  10. Mohd Zaid says:

    wah lajunya @Hadi .. good luck ya.. thanks sebab join contest ni..

  11. fattah says:

    cam best je.. hoho.. maaf r, aku masih dalam pantang.. xleh nk join lg..

  12. Mohd Zaid says:

    alahai pantang apa pulah tu @Fattah ? haha macam-macam lah ko ni hehe

  13. fiQ'Ra says:

    contest yg best~ otw buat entry.. nk join bole.. huhu

  14. Mohd Zaid says:

    Salam @fiQ’Ra terima kasih ye sudi join contest zaid ni.. insyaallah kalau ada rezeki awak pun boleh menang rm200 🙂

  15. nizam ijam says:

    wah..ramai y join 😀

  16. Mohd Zaid says:

    @nizam ijam bro.. join sekali ye 🙂

  17. cikYana says:

    insyaALLAH akan join nanti 🙂

  18. Terimakasih infonya sobat…Insya Allah saya akan ikutjuga ya…. salam sukses buat sobat blogger di Malaysia….Amin 🙂

  19. Oh ya Sobat….sy juga sudah follow….balik follow ya…salam 🙂

  20. Ass.Alaikum….Rekan Zaid, saya ikut ya…walau sepertinya tidak bersyaratkarena saya di Indonesia, tapi ikut saja karena info sobat Zaid di Buku Tamu Blog saya hari ini….hahahahaha…. T.kasih info dan telah berbagi….

    Ini Link postingan kontets tsb –>> http://asrulhoesein.blogspot.com/2011/09/kontest-mohdzaidcom-saya-nak-menang.html

    Semoga masuk nominasi…Amin 🙂

  21. Mohd Zaid says:

    terima kasih @cikYana 🙂

  22. Pingback: Aku Zaid » Wang Tunai RM200 Dan Hadiah Terbaik Untuk Korang!

  23. Myvitrd says:

    aku nak rm200 ni..he2…

  24. shaharil says:

    Kalau sempat boleh lah join.

  25. Mohd Zaid says:

    @Myvitrd boleh.. jom lah join..

  26. Mohd Zaid says:

    @shaharil sempat tuh.. nanti join ya..

  27. fara says:

    salam zaid, dah join. tapi kan, tak reti nak letak banner tu kat blog. bile copy picture die tak gerak. hmm.. boleh bg tahu caner nak buat tak?

  28. Pingback: Kontest : Saya Nak Menang Hadiah |

  29. W.R says:

    menarik akan dijoin bro….tgh kumpul idea hahaha..:)

  30. iPhoneScope says:

    Nak buat entry yg kreatif ni agak susah ni… 🙂

  31. tiefazatie says:

    wah,mcm best je nie.insyaallah..nak join jg!hee

  32. Azam says:

    Menarik ni… jom join ramai2…

  33. Frankie John says:

    Macam menarik jer hadiah tu.. Rase nak join gak ^^

  34. Mohd Zaid says:

    @fara thanks fara sebab sudi join contest zaid.. wish u luck ya..

  35. Mohd Zaid says:

    @JMR wow nice entry bro.. insyaallah RM200 tu milik bro.. wish u luck ya..

  36. Mohd Zaid says:

    @WR bro join tau.. insyaallah menang la tuh..

  37. Mohd Zaid says:

    terima kasih @Junita semoga berjaya ya..

  38. Mohd Zaid says:

    @ejat_mu89 terima kasih.. nanti join ye contest nih..

  39. Mohd Zaid says:

    @iPhoneScope terima kasih. cuba ye.. mana tau kalau ada rezeki awak pun boleh menang..

  40. Mohd Zaid says:

    @lin azlina terima kasih.. penyertaan telah diterima.. insyallah doakan awak berjaya nanti 🙂

  41. Mohd Zaid says:

    @tiefazatie join tau contest ni.. jangan lupa RM200 menanti anda..

  42. Mohd Zaid says:

    @azam mesti join tau.. RM200 menanti pemenang..

  43. Mohd Zaid says:

    @Frankie John mesti join.. RM200 menanti pemenang..

  44. @helgaindra says:

    keren deh
    bisa buat kontes macam ni
    good luck brother!

    😀

  45. Mohd Zaid says:

    @azelyusoff tq 🙂 semoga berjaya

  46. Mohd Zaid says:

    @helgaindra awak pun boleh join contest ini 🙂

  47. wazy says:

    wauu ada hadiah cash rm200 tu,best kalau join contest ni

  48. Mohd Zaid says:

    @wazy join sekarang bro.. sebelum terlambat.. 🙂

  49. sensasi2020 says:

    Nak join jugak eh…mana tau boleh menang???

  50. Mah@mahu says:

    Dah joint contest ni tak sbr rasa nak tunggu keputusan..

  51. dr zatiel says:

    hi. bestnye! i like tp…takde time ^^

  52. Nida says:

    As-salam..

    Kak Nida turut serta, moga impian menjadi nyata.. moga rezeki di depan mata, buat keluarga itulah cecita… ameeeeeennnn

    http://alongnidar.blogspot.com/2011/10/kontest-saya-nak-menang-hadiah.html

    id follower: Nida
    id FB: Along Nida

    Terima kasih.

  53. eddy says:

    saya dah buat dan baru siap. sempat lagikan..ini url saya

    http://www.ceritadqimie.com/2011/10/kontest-saya-nak-menang-hadiah.html

  54. AlamHati says:

    dah submit entry and dh penuhi syarat..feel free to visit and read of course.

    http://www.alamhati.com/blog/2011/kontest-saya-nak-menang-hadiah/

  55. Abuya Hayat says:

    Salam. Baru tahu pasal contest nie beberapa ari lepas. Harap sempat join lagi:
    http://blogsumpah.blogspot.com/2011/10/contest-saya-nak-menang-hadiah.html

  56. Pingback: Kontest:Saya Nak Menang Hadiah | Anjung Maya

  57. Akhirnya sempat juga aku join contest ni..

  58. nak ikut cara menyertai peraduan pada perenggan ke 6,terlupa saya letak td link ni.. http://bhsabah.com/sabahan/%E2%80%9C/2011/10/kontest-saya-nak-menang-hadia.html%E2%80%9D

  59. Mohd Zaid says:

    Hi @sari semoga berjaya ye..

  60. Mohd Zaid says:

    @sensasi2020 semoga berjaya ye..

  61. Mohd Zaid says:

    Mah@mahu boleh tak paste link blog awak yang join contest ni kat sini.. saya nak masukkan dalam list..

  62. Mohd Zaid says:

    @dr zatiel its ok.. nanti banyak lagi kontest akan dibuat..

  63. Mohd Zaid says:

    @Nida blog awak dah masuk dalam list peserta semoga berjaya ye..

  64. Mohd Zaid says:

    @sya isya .. semoga berjaya siti..

  65. Mohd Zaid says:

    Semoga berjaya Shack@AnjungMaya

  66. Mohd Zaid says:

    @Abuya Hayat menariknya entry awak.. semoga berjaya ye..

  67. Mohd Zaid says:

    @AlamHati semoga berjaya..

  68. Mohd Zaid says:

    @eddy semoga berjaya ya..

  69. eddy says:

    akhirnya nama saya ada disebut.hehehe thanx zaid….

  70. Mohd Zaid says:

    @eddy 🙂 thanks for joining my contest ye.. pemenang akan diumumkan maybe next week kot..

  71. eddy says:

    ok.. zaid… thanx for the info..:)

  72. titan says:

    jadi, siapa yang menang yee?? 🙂

  73. Mohd Zaid says:

    @titan pemenang akan diumumkan nanti.. sebab sekarang masih menunggu hadiah dari pihak penaja..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *