Manjakan Diri Di The Royal Malaysian Traditional Spa

Layanan Bak Permaisuri. Itulah yang membuatkan aku tertarik benar nak beli kempen yang tengah berjalan di laman MilkAdeal.com ni. Untuk pengetahuan aku beli deal ni bukan untuk aku tapi sebab nak hadiahkan kepada kakak aku yang baru menimang cahaya matanya yang pertama dan seorang lagi nak hadiahkan kepada seseorang yang banyak membantu dan memahami diri aku ni tak lain tak bukan kekasih aku lah siapa lagi.

Sebelum tu nak cerita sikit tentang MilkADeal yang mereka sekarang sudah melancarkan aplikasi terbaru untuk pengguna Apple Appe store dan Android Market dan aplikasi ini dibekalkan secara percuma untuk dimuat turun. Sekiranya anda berminat untuk mencuba boleh download pada link ini : iPhone Apps / Android. Buat pertama kalinya aku nak try guna apps dari iPhone Milkadeal ni untuk pembelian dari The Royal Malaysian Traditional Spa. Wah sekarang lagi mudahkan.. klik sana klik sini dah dapat beli barang. Tak payah lagi nak beratur panjang atau susah-susah nak keluar rumah, lagi bagus gunakan Milkadeal sebab kat sini kita boleh dapat diskaun dari 50-90% tau untuk setiap pembelian.

 

Bagi pengguna iPhone boleh klik icon Milkadeal dan pengguna perlulah memilih bandar dan tawaran yang berdekatan dengan anda. Ada 3 kawasan yang disediakan buat masa ini iaitu Kuala Lumpur, Johor Bahru dan Pulau Pinang.

Selepas memilih bandar pilihan anda akan dibawa ke page “Today’s Deal” dimana page ini akan memaparkan tawaran/deal yang terbaru dan terkini dari Milkadeal. Sekiranya anda ingin melihat tawaran yang lain anda boleh klik ke tab “Side Deals” untuk maklumat lanjut.

Pengguna Milkadeal sedia ada boleh log masuk menggunakan email dan katalaluan dan sekiranya anda bukan ahli anda boleh memilih untuk membuat pendaftaran. Melalui apps MilkAdeal ini juga anda boleh membuat hebahan dan berkongsi maklumat serta tawaran yang anda beli.

Pembayaran tawaran boleh dibuat menggunakan PayPal dan eWallet. Selepas membuat pembayaran anda akan menerima voucher tawaran anda serta merta. Mudah bukan, selepas dapat voucher pembelian anda dah boleh menikmati penjimatan yang dikehendaki.

Okey bercakap mengenai tawaran yang aku beli baru-baru ni iaitu The Royal Malaysian Traditional Spa aku harap kakak dan kekasih aku happy dengan hadiah yang aku berikan ini. Bukan setakat murah semurah RM39 (harga asal RM373) iaitu penjimatan sebanyak 90% diskaun. Dengan hanya RM39 aku dapat Rawatan Menegang Kulit Wajah + Sauna + Skrub Badan dan Spa Kaki. The Royal Malaysian Traditional Spa sangat bagus dan mereka pernah memenangi anugerah “Asia-Pacific Excellence – Outstanding Beauty & Wellness Products”. Jadi jangan risaulah dengan kualiti dan perkhidmatan yang mereka sediakan kerana semua adalah terbaik untuk para pelanggannya. Selain dari itu spa ini diinspirasi oleh rawatan tradisional Malaysia dan rawatan disini menggunakan produk unik yang dirumus khas secara semulajadi tanpa pewarna tiruan, pewarna tiruan, bahan kimia aktif atau pengawet dan 100% bebas hydroquinone & diperkaya dengan AHA.

Sekiranya korang pun berminat dengan tawaran ini jom beli sekarang.. kalau bukan untuk diri sendiri pun kita boleh hadiahkan kepada orang yang tersayang..

Syarat-syarat

Tempoh Penebusan: 20 September 2011 – 20 Disember 2011
Tiada Had Pembelian & Tiada Had Penebusan Seorang
Untuk Lelaki & Wanita
Anggaran Tempoh Perkhidmatan: 135 minit.
Pecahan Tempoh Perkhidmatan: Rawatan Tegang Kulit Wajah (45 minit) + Sauna (15 minit) + Urut Badan (45 minit) + Skrub Badan (15 minit) + Spa Kaki (15 minit)
Perlu membuat temujanji sekurang-kurangnya 3 hari sebelum.
Hubungi Eve di +6014 3865873 / +603 6203 4448 / +603 6203 1844 to make an appointment
Waktu Operasi: Isnin – Ahad (10am – 11pm)
Baucar harus diserahkan ketika Proses Penebusan bagi pengesahan
Cara untuk mendapatkan tawaran:

1) Beli baucar
2) Dapatkan baucar dalam akaun anda di “My Stuff” di MilkADeal
3) Hubungi Royal Malaysian Traditional Spa untuk membuat temujanji
4) Serahkan baucar anda di lokasi penebusan
5) Nikmatinya!
Sila lihat syarat-syarat yang diguna pakai untuk setiap tawaran

Jom kalau berminat sila klik sini : http://www.milkadeal.com/deals/royalmalaysianspa-completeexperience

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Promo and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

9 Responses to Manjakan Diri Di The Royal Malaysian Traditional Spa

  1. ash says:

    sy bli jgk n dh redeem..mmg best gilerrrrr..sumpah nyesal bli 1 kupon je..klo tau best giler, mau bli 10..huhu

  2. Mohd Zaid says:

    @ash dah pergi ke? zaid belum pergi lagi.. tapi dah beli 2 kupon..

  3. zil says:

    Saya nak share sikit pengalaman pasal spa ni. Saya dah beli 4 kupon spa ni. Dah confirmed book bulan september hari tu utk cawangan plaza damas. Tapi pagi tadi saya pergi di cawangan plaza damas, saya memang sakit hati dengan layanan pekerja dier di situ, turns out nama kami langsung tak ada dalam list booking mereka. Dah lah tak minta maaf sebab booking kami takder dalam list mereka, boleh pulak nak salahkan kami sebab tak reconfirmed dengan diorg. Saya inform la kat supervisor diorg yang saya tak diberitahu supaya reconfirmed, dier masih nak salahkan kami sebab kami tk reconfirm, suara dier pun dah naik tinggi. Memang tahap kurang ajar punya supervisor. pastu suruh cek balik dengan pekerja dier, dia tak mo pulak sebab nama memang sah2 takder dalam list mereka so dia kata no point dier nak cek. Yang saya bengang, masih nak salahkan kami tak reconfirm, bila kata itu bukan salah kami sebab kami tak diberitahu and kami tak pedulik pasal kesalahan mereka, boleh pulak si supervisor tu naik suara tinggi kata dier pun tak pedulik pasal sama ada kami ada buat booking atau tidak. memang dasar kurang ajar betul. kalau cakap baik2 and mengaku salah, takder la kami nak marah ni sampai kesudah bergaduh masih ungkit pasal kami tak reconfirm. Memang angin betul. sebabkan pekerja sorang rosak dah nama Spa ni di mata kami.

  4. Mohd Zaid says:

    @Zil betul ke macam tu perangai diorang? alamak saya belum pergi lagi ni.. harap pihak spa ni baca komen awak ni ye.. biar semua orang tau perangai diorang macam mana..

    PS: kepada spa berkenaan sekiranya baca komen ni sila reply dan buat penjelasan ditempat anda ye..

  5. sheyf says:

    Hello. I am one of the customer of this spa. The service is indeed very bad. I bought a package some time in July and wanted to redeem it. When I first bought the package they told me that they have it all in records, in which they kept my details in a card for their records purposes. However, when i called earlier this morning they claimed that they have no records and a person who was on the line (claimed to be the Manager of the Royal Traditional Malaysian Spa in Damas) was implying that I lied about the package, started asking me various questions (like a policeman) and raised her voice. Fortunately, I kept the receipt and asked her to track their records for my payment on the package. She called me back right after, stating that she found my invoice and blamed her staff for the confusion. I agree with @Zil, she is kurang ajar. Not worth the money.

  6. Mohd Zaid says:

    hi @sheyf terima kasih atas komen anda.. errkkk saya belum pergi lagi nih,.. dah 2 komen negetif saya dengar.. takut pulak nak pergi..

  7. Reena says:

    Hi.. would like to share my bad experience with The Malaysian ROyal Spa.

    I purchased the coupon on 18th Nov 2011 and i booked immediately once i received the confirmation on 20th Nov. initially i wanted to book on 29th Jan 2012 but they told me that all weekends are fully booked until 4th Feb. Therefore i booked on 11th Feb and i was holding on phone she updated her record. Today (21st Jan) i received a sms saying that my appointment changed to 29th Jan at 2.30. so i called immediately to check the on the changes. when i told her that i booked on 11 feb and not 29 Jan she said there is no record that i book on 11 feb. and she informed me that all weekends are fully booked. How can these things happen? i booked earlier and arranged my own appointments and they simply change the date and expect us to follow them. When i insist to fix on the same date 11 feb as i confirmed earlier or cancel coz it is only valid till 27th Feb, she start talking rude to me and hang up the call just like that. Then when i tried to call her again she nvr ans the call. then i managed to speak to her thru her office contact. When i ask about the status of my booking she keep on telling that Groupon will call u. What does it mean??? she supposed to inform me the status. She should confirm with customer first before they change the booking time or date. They cnt simply change the date as they like and expect us to follow them.. The whose part is treating us like we are getting a free service from them..

  8. Eve says:

    Hi Zaid,

    Please contact me for further inquiry. Eveloraineescuadro@ymail.com

  9. Mohd Zaid says:

    Hi @Eve thanks for your comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *