Volkswagen Touareg Pilihanku

 

Baru je balik dari menghadiri event Volkswagen Das Auto Show kat Bukit Jalil tadi. Terima kasih kepada Nuffnang dan Volkswagen atas jemputan ni ye.. Memang terbaiklah kereta-kereta Volkswagen ni dicipta untuk keselesaan penumpang dan penggunanya, kan best kalau dapat sebiji kereta Volkswagen ni sebab memang dari dulu lagi kereta Volkswagen menjadi pilihanku cuma duit je tak cukup nak beli haha.. okey ni just short post untuk event ni nanti aku update secara keseluruhan kereta apa yang menarik kat situ.. tapi untuk pengetahuan korang aku paling minat dengan Volkswagen Touareg ni rasanya aku mampu kot nak beli sebiji tapi 20 tahun lagilah.. harganya kat pasaran RM428,888 aje.. haha aje… tak mampu aku beb.. tapi tak pe lah letak angan-angan kat sini mana tahu kalau ada rezeki nanti dapatlahkan..

 

 

okey full story akan aku publish malam ni ye Insyaallah..

 

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Promo and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Volkswagen Touareg Pilihanku

  1. JMR says:

    dr angan2 jadi mimpi, dr mimpi akan jadi realiti bro..

  2. Mohd Zaid says:

    bro @JMR betul tu.. sebab tu lah orang cakap “eh macam mimpi lah” ..

  3. rushdan says:

    mana link full story?

  4. Hola! I’ve been following your weblog for some time now and finally got the bravery to go ahead and give you a shout out
    from Humble Tx! Just wanted to tell you keep up the excellent
    job!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *