Menang Hamper Raya MAGGI

20110907-183605.jpg

Baru-baru ni secara tidak sengaja aku ternampak iklan Rumah terbuka Maggi ni kat Facebook. Dalam masa yang sama diorang ada buat satu pertandingan untuk menang hamper raya Maggi kat situ. Huhhu hari ni keputusan pemenang dah keluar jadi aku dan famali aku salah seorang pemenangnya. Alhamdulillah tahun ni beraya sakan dengan Maggi la nampaknya. Ingat nanti nak buat open house makan Maggi beramai-ramai ok tak? Mesti siokk kan..

Kemaskini Via iPad2

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Menang Hamper Raya MAGGI

  1. akuzle ayu says:

    tahniah… dpt supply megi pree utk sethn eks? eheheheheh

  2. Mohd Zaid says:

    @akuzle ayu boleh-boleh nanti zaid buat open house makan maggi mee yee.

  3. Pingback: Ikhlas Daripada MAGGI – Aku Zaid

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *