Rasa Sayang Eh Versi Talking Tom

 


http://www.youtube.com/watch?v=JlYs73syIvU

 

Akibat kebosanan yang melampau cuti 2 hari ni aku tak tahu nak buat apa. Balik-balik main game kat ipad2 aku tu.. tapi semua game rasa dah bosan. Tapi tadi aku gatal gi main Talking Tom ni kucing yang mengajuk suara kita tuh haha.. kadang-kadang terbahak-bahak nak gelak bila dengar suara sendiri yang disengaukan .. mak aku pun terkekek-kekek gelak dengar suara anak dia ni kan.. haha apa-apa pun lagu Rasa Sayang Eh ni khas untuk semua pembaca blog mohdzaid.com ye.. nanti aku nyanyi lagu lain pulak okey.. layann..

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Diriku and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Rasa Sayang Eh Versi Talking Tom

  1. qellissa says:

    hihihi, comel kan..suka main talking tom ngan my niece..sute je suara dia.kalau yang talking ben, suara garau sikit.takut dengar.=)

  2. Mohd Zaid says:

    @qellissa hehe kadang2 saya sorang2 pun boleh gelak haha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *