MilkADeal – Sumbangan Derma Rumah Aman Shah Alam

Tersentuh hati dan naluri sanubari ni melihat adik-adik yang sangat memerlukan bantuan, lebih-lebih lagi saat hari raya yang penuh bermakna ini mesti mereka memerlukan kasih sayang dari ibu bapa tercinta. Tapi apakan daya mereka antara anak-anak yang perlu menjalani kehidupan seharian yang kini bergelar anak yatim. Ibu bapalah tempat mereka dambakan kasih sayang dan luahan rasa cinta mereka. Sebagai seorang rakyat Malaysia yang prihatin marilah kita sama-sama membantu apa yang perlu dan berikanlah sedikit keceriaan buat mereka di bulan mulia ini.

Melalui kempen ‘Promise Me’ musim ke-2 oleh  Syarikat Truly Loving (TLC) kini di MilkADeal melancarkan derma kepada Rumah Kanak-Kanak Aman dan 100% sumbangan anda akan disalurkan kebadan kebajikan ini. Inilah salah satu cara kita membuat amal bakti untuk mereka. Kempen ini bertujuan membantu Rumah Kanak-Kanak Aman dan juga menyumbang untuk menaik taraf kepada pendawaian elektrik 3 fasa dan perlindungan kilat di Rumah Aman di Shah Alam.

Sedikit Info Rumah Aman Shah Alam :-

  • Rumah Anak Yatim Aman terletak di Shah Alam
  • Mula beroperasi pada tahun 2005
  • Pada masa ini menempatkan lebih kurang 30 orang kanak-kanak lelaki pada pelbagai peringkat umur
  • Beroperasi sepenuhnya menggunakan wang sumbangan daripada orang ramai

 

Mudah saja hanya 5 minit diperlukan dan sedikit bantuan akan diterima kepada mereka yang memerlukan. Sila ke laman Milkadeal http://milkadeal.com/deals/promiseme2-rumahaman untuk maklumat lanjut

Berikut adalah cara-cara pembelian voucher untuk Derma kepada Rumah Kanak-Kanak Aman melalui Kempen ‘Promise Me’ musim ke-2 oleh Truly Loving Company. 100% sumbangan anda untuk kebajikan!

Langkah 1 : Layari laman http://milkadeal.com/deals/promiseme2-rumahaman dan tekan butang BELI

Langkah 2 : Buat Pembayaran RM20.00 (Derma) kepada rumah kebajikan ini

Langkah 3 : Selepas pembayaran dibuat anda akan menerima voucher untuk rujukan.

Mudah bukan, hanya melalui beberapa klik kita sudah berbakti kepada negara. Sumbangan ikhlas ini diharap dapat membantu rumah kebajikan ini terus menyalurkan bakti kepada anak-anak yang memerlukan bantuan ini.

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Promo and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to MilkADeal – Sumbangan Derma Rumah Aman Shah Alam

  1. tipskerjaya says:

    orang kita time bulan puasa jer nampak berebut nak derma,, tapi bila dah abis puasa abis raya semua dah senyap dah huhu

  2. Mohd Zaid says:

    @tipskerjaya .. anda sudah derma ke belum?.. hehe jom2 kita mulakan dulu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *