Bayaran @NuffnangMY bulan ni baru je…

Bayaran @NuffnangMY bulan ni baru je...

Bayaran @NuffnangMY bulan ni baru je diterima. Postman baru je sampai tadi hantar surat ni hehe. Malam ni nak shopping

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in KHAS : LIVE BLOG VIA iPHONE & IPAD2. Bookmark the permalink.

6 Responses to Bayaran @NuffnangMY bulan ni baru je…

  1. Twit N View says:

    mesti riban2 ni…syukur rezeki atas usaha sendiri kan…

  2. eyriqazz says:

    meh2 blanje eden…

    oppss..business card eden dah siap blom?

  3. fazrol says:

    tunjukla yg depan tue skali he he he…

  4. Mohd Zaid says:

    @Twit N View mana ada riban-riban.. saya tak popular macam blogger lain

  5. Mohd Zaid says:

    bro @eyriqazz boleh je.. biz card asap ye..

  6. Mohd Zaid says:

    @fazrol hehe tak nak la tunjuk.. segan.. lagipun berapa sen je haha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *