Annyeong Haseyo – Menang Exclusive Maaduu.com T-shirt

 

Baru dapat email dari Team Maaduu.com cakap aku menang T-shirt Exclusive dari mereka. Wow bestnya mesti ramai peminat cerita Korea lain jealous kan.. haha bukan aku yang suruh korang jealous ok tapi pihak Maaduu sendiri yang suh aku tayang baju Maaduu tu nanti hihi tak caya boleh baca email yang aku dapat tuh.. Kalau ada rezeki aku pun boleh menangĀ Grand Prize pergiĀ  melancong ke Korea secara percuma. Perhh tak sia-sia tengok cerita Korea kat Maaduu.com selain berhibur boleh menang hadiah gak.

Baru-baru ni sampai kat telinga aku ada sorang minah korea ni tak puas hati aku gi promot Maaduu kat blog aku haha.. dia siapa? apa hak dia? peduli aku lah yang aku baru tahu maaduu ni baru ke dah lama.. sukati aku leh nak promot ke idak kan.. yang penting minah tu mesti jealous nanti sebab aku ada tshirt Maaduu.. tapi pedulilah dia.. hidup dia hanya nak porak perandakan hidup orang je.. so abaikan je lah..

Apa-apa pun terima kasih kat Maaduu.com sebab bagi tshirt ni ye.. mana tau kalau ada rezeki aku nak menang pergi Korea pulak.. Kamsahamnida!..

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Macam-Macam and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *