Tonton Drama Korea Hanya Di Maaduu.com

Sejak dua menjak ni aku dah kemaruk dengan cerita tv Korea balik, dulu aku ni memang peminat setia drama dan movie Korea ni kat tv tapi sekarang nak tengok tv pun dah susah sebab terlalu banyak kerja dan tak ada masa. Bila nak tengok kat tv rancangan tu pulak dah habis dan tiada ulangan lagi. Tapi kini aku tak perlu risau lagi sebab apa sebab sekarang aku boleh tengok rancangan drama Korea kegemaran aku kat Maaduu.com

 

 

Terima kasih lah kat kengkawan office yang perkenalkan kat aku laman web Maaduu.com ni kalau tak aku akan tengok kat Youtube je. Tapi Maaduu.com berbeza sikit dan sebab apa aku sukakan Maaduu sebabnya streaming videonya sangat pantas. Sejak aku menggunakan perkhidmatan Maaduu ni aku tak rasa lagi ada buffering ketika aku menonton. Lagi satu yang bestnya rancangan-rancangan yang ditayangkan kat sini adalah yang terkini dan terpantas siap ada tayangan premier lagi, dan yang paling best Maaduu menyediakan subtitle dwi bahasa, ada bahasa inggeris dan bahasa melayu. Jadi orang yang tak paham bahasa inggeris dan bahasa korea macam aku ni bolehlah layan cerita dalam bahasa melayu.. best kan..

Maaduu.com dimiliki oleh PlayTV Asia Sdn Bhd dan menyediakan perkhidmatan streaming Video On Demand (VOD) dan Free Air TV. Pengguna perlulah mendaftar sebelum boleh menonton disini. Perkhidmatan ini juga meletakkan iklan pada permulaan tayangan dan beberapa bahagian dalam rancangan. Bagi aku iklan kat Maaduu.com tidaklah terlalu banyak dan tidak mengganggu sedikit pun feel ketika menonton. Tahniah kepada Maaduu.com kerana menyediakan perkhidmatan ini dan memang terbaiklah. Sebelum korang nak tengok video kat sini pastikan talian internet rumah korang laju ye.. 🙂

 

Selain drama dan movie Korea.. kat Maaduu.com ni pun ada rancangan K-POP Music .. Layann kan,..

Hanya berkongsi pada anda semua.. selamat menonton Maaduu.com

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Video and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Tonton Drama Korea Hanya Di Maaduu.com

  1. roslinah says:

    salam, bagaimana nak daftar untuk semua citer2 yg di downloadkan ini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *