Selamat Hari Raya & Selamat Hari Merdeka

Dikesempatan ni aku nak ucapkan selamat menyambut Hari Raya & selamat Hari KeMerdekaan yang ke 54 tahun. 1Malaysia Transformasi Berjaya, Rakyat Sejahtera. Kepada yang balik kampung tu berhati-hati dijalan raya ye, pandu cermat jiwa selamat. Kalau aku ada salah dan silap dalam pergaulan semasa event or apa-apa yang menyinggung hati dan perasaan korang aku nak minta maaf dari hujung rambut hinggalah ke hujung kaki. Semoga Aidilfitri ini mengeratkan talian silaturrahim kita sesama insan ye.

[Nota Pendek – Mohdzaid.com]

Update :

Hari ni perasan kat Google ada logo Merdeka Raya punya Doodle … Meriah sakan Google sekarang kan…

20110831-011012.jpg

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Blog and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Selamat Hari Raya & Selamat Hari Merdeka

  1. Jurug says:

    hari merdeka malaysia kapan ya ??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *