Jom Beli Kuih Raya Dari LoveBakeCookies – Milkadeal

Hari ni masuk hari ke tiga semua umat islam berpuasa, pasti ada diantara korang semua yang dah mula sibuk buat persiapan untuk hari raya kan. Ada yang dah mula beli sikit-sikit kelengkapan raya supaya tak kelam-kabut disaat hari raya nanti. Baguslah kalau macam tu tak la nanti ada yang tertinggal dan ada yang tak dibeli pulak. Setiap tahun hari raya pasti setiap rumah akan dijamu dengan pelbagai juadah serta tidak ketinggalan dengan pelbagai jenis kuih raya yang enak. Ada yang dibuat sendiri dan ada yang dibeli di kedai. Tapi tak semua kedai yang menitikberatkan kualiti rasanya dan hanya memberikan kuantiti yang banyak.

Hari ini aku terpanggil untuk membeli kuih raya Aidilfitri di laman Milkadeal.com melalui promosi yang dibuat oleh LoveBakeCookies. Untuk pengetahuan LoveBakeCookies merupakan rangkaian jualan biskut pelbagai citarasa yang menggunakan resepi yang lazat dan enak. Ianya hasil buatan tangan dan segar dihasilkan sendiri dirumah sejak 28 tahun yang lalu. Selain dari itu ianya sesuai dijadikan sebagai cenderahati untuk dikirimkan pada sahabat handai dan sanak saudara.

LoveBakeCookies kini menawarkan beberapa pilihan biskut rangup untuk tempahan antaranya Crispy Almond, Peanut Butter Cookies, Kurma Delight, Buttery Almond Bars dan Chocolate Strawberry Cones. Pembelian baucar melalui Milkadeal.com  akan menerima diskaun hebat sehingga 50% untuk waktu terhad sahaja. Terhad kepada 250 baucar pembelian sahaja dengan setiap baucar hanya RM18 (penjimatan 50% dari harga  RM36) untuk 2 jenis Biskut Buatan Tangan dari LoveBakeCookie. Murah bukan? tunggu apa lagi jom lah kita beli sekarang sebelum terlambat.

 

RM18 untuk 2 jenis Biskut dari LoveBakeCookies. Pilih dari 5 pilihan biskut lazat berikut: http://milkadeal.com/deals/lovebakecookies

 

Crispy Almond – 27 keping

insidecrispyalmond

Peanut Butter Cookies – 30 keping

1peanut-butter-cookies-detail

Kurma Delight – 27 keping

1kurma-delight-7

Buttery Almond Bars – 36 keping

1buttery-almondbar-detail

Chocolate Strawberry Cones – 30 keping

1chocolate-strawberry-cones-7

 

 

 

Inilah kesempatan yang ada dengan tawaran hebat ini. Aku baru je beli 2 baucar dan akan menerima 4 jenis biskut raya,.. hehe nanti hari raya boleh la korang datang rumah aku try biskut dari LoveBakeCookies ni ye.. dan kalau ada yang berminat boleh buat tempahan sekarang hanya di http://milkadeal.com/deals/lovebakecookies

 

Apa Yang Anda Dapat

2 Balang Biskut Buatan Tangan

Tarikan Utama

Segar & dihasilkan sendiri di rumah
Sesuai sebagai cenderahati juga
Dibuat khas menggunakan resipi yang lazat
Telah menghasilkan biskut sejak 28 tahun yang lalu

Syarat-syarat

Tempoh Penebusan: 16 Ogos 2011 – 27 Ogos 2011
Tempoh Tempahan: 31 Julai 2011 – 14 Ogos 2011
Tempat Pengambilan: Bangsar Village 1 – Di luar Village Grocer
Terhad kepada 5 baucar setiap orang
Pilihan biskut adalah siapa cepat dia dapat
Cara menebus tawaran ini:
1) Beli baucar ini
2) Dapatkan baucar dalam akaun anda di “My Stuff” di MilkADeal
3) Isikan butiran tempahan di sini4) Serahkan baucar anda kepada LoveBakeCookies semasa pengambilan biskut
5) Nikmatinya!
Sila lihat syarat-syarat yang diguna pakai untuk setiap tawaran

 

Sekiranya ada yang tak tahu macam mana nak buat tempahan di laman Milkadeal korang boleh cuba tutorial yang aku sediakan kat bawah ni ye..

1 : Log masuk laman web Milkadeal.com dan login. Pilih tawaran dari  LoveBakeCookies dan klik BELI/BUY

2. Pilih kuantiti baucar dan semak harga (terhad kepada 5 baucar setiap orang). Anda boleh menggunakan Milkadeal Credit sekiranya ada dan pembayaran boleh dibuat dengan pelbagai cara lain. Sila semak laman Milkadeal untuk maklumat pembayaran.

3. Saya lebih suka menggunakan pembayaran melalui Maybank2U kerana mudah dan pantas

4. Selepas pembayaran berjaya. Anda akan menerima voucher pembelian dalam kotak My voucher.

5. Selepas menerima voucher pembelian dari Milkadeal, anda perlulah masuk ke laman http://www.lovebakecookies.com/milkadeal-redemption-bangsar-village.html untuk membuat tempahan. Mudah bukan? jadi jom kita beli sekarang sebelum kehabisan ye.. 🙂

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Iklan and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Jom Beli Kuih Raya Dari LoveBakeCookies – Milkadeal

  1. afiq aiman says:

    mudahkan dunia sekarang. hanya duduk depan komputer untuk beli kuih raya hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *