Monthly Archives: August 2011

Raya.. Raya.. Duit Raya Lagi..

Tahun ni rasa sekejap je berpuasa kan.. Pejam celik dah beraya dah.., yelah kan makin besar panjang ni otak pun dah pandai berfikir. Tiap-tiap tahun sejak aku bekerja kat 7-Eleven ni aku mesti akan bekerja pada musim perayaan. Bukan tak … Continue reading

Posted in Diriku | Tagged , , , , , | 4 Comments

Tonton Drama Korea Hanya Di Maaduu.com

Sejak dua menjak ni aku dah kemaruk dengan cerita tv Korea balik, dulu aku ni memang peminat setia drama dan movie Korea ni kat tv tapi sekarang nak tengok tv pun dah susah sebab terlalu banyak kerja dan tak ada … Continue reading

Posted in Video | Tagged , , , , , , , , , , | 1 Comment

Selamat Hari Raya & Selamat Hari Merdeka

Dikesempatan ni aku nak ucapkan selamat menyambut Hari Raya & selamat Hari KeMerdekaan yang ke 54 tahun. 1Malaysia Transformasi Berjaya, Rakyat Sejahtera. Kepada yang balik kampung tu berhati-hati dijalan raya ye, pandu cermat jiwa selamat. Kalau aku ada salah dan … Continue reading

Posted in Blog | Tagged , , , , , , | 1 Comment

‘PENERANG HATI’ 6IXTH SENSE – SAUJANA

Menarik dunia industri musik tanahair sekarang ni diceriakan lagi dengan lagu-lagu bercorak keimanan dan ketakwaan di bulan Ramadhan. Terbaharu seperti yang kita dengar dicorong-corong radio sekarang tengah hangat dengan lagu Penerang Hati yang didendangkan oleh kumpulan nasyid Saujana dan 6ixth … Continue reading

Posted in Review Album (Malaysia) | Tagged , , , , , , , , , , , , | Leave a comment

Lokasi Laluan Panas di Semenanjung Malaysia Sempena Raya

Hari ni belek-belek email office ada lah member hantar senarai Lokasi Speedtrap di Semenanjung Malaysia, tak pastilah senarai ini sahih atau tidak tapi tak salah rasanya aku nak publish kat blog ni untuk share dengan kawan-kawan yang nak balik kampung … Continue reading

Posted in Macam-Macam | Tagged , , , | 10 Comments

Review Album – Siapa Peduli?

  Tergerak kat dalam lubuk hati ni untuk membuat review album yang baru aku dapat ni. Memang sadis bila dengar cerita pasal Gaza. Siapa Peduli? Gaza penuh dengan kancah kekejaman dan ditindas dengan manusia jahat yang tidak mempedulikan prikemanusiaan. Anak-anak … Continue reading

Posted in Review Album (Malaysia) | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 9 Comments