Selamat Datang Ramadhan : VIDEO PENGUMUMAN PUASA 1432|2011

Marhaban Ya Ramadhan.. Alhamdulillah, esok kita akan mula berpuasa di bulan Ramadhan pada tahun 2011/1432H. Rasa sekejap je kan pejam celik dah nak puasa balik.. pastinya tahun ni kita akan lebih tingkatkan lagi amalan dan kerjakan perintah Allah dengan sepenuh hati. Malam ni dah boleh baca niat puasa dah.. hehe bagi adik-adik yang baru nak belajar puasa tu jangan curi-curi makan esok ye.. ok jom kita tengok video pengumuman puasa 2011 oleh Penyimpan Mohor Besar Raja-Raja Malaysia, Datuk Syed Danial Syed Ahmad.

 

http://www.youtube.com/watch?v=Jm0mOX9UwDQ

VIDEO PENGUMUMAN PUASA 1432|2011 (sumber : Youtube)

 

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Video and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *