Milkadeal – Jom Pekena Ayam Penyet Ria

Bila buka website Milkadeal tadi terasa lapar la pulak bila ternampak iklan Ayam Penyet Ria tu.. macam tahu-tahu je aku ni memang suka makan ayam penyet.. haha kalau cakap ayam penyet memang tak sah kalau aku tak makan.. sebenarnya ayam penyet ni bagus tau untuk kesihatan sebab mengandungi banyak khasiat dari ayam, sayuran dan bijirin.. lebih-lebih lagi harganya yang cukup murah.

 

 

Dengan Milkadeal anda dapat menikmati hidangan Ayam Penyet Ria ini dengan harga RM18 sahaja iaitu penjimatan sebanyak 52% dari RM37.45 harga asal. Wow memang murahkan set ayam penyet ni.. bukan satu tapi untuk dua orang tau.. Memang berbaloi juga Milkadeal ni boleh jimat dan simpan duit lebih untuk bagi duit raya nantikan..

Apa yang anda dapat dengan hidangan set Ayam Penyet Ria ini?

  • Dua set Penyets (Pilih antara Ayam Penyet, Lele Penyet, Empal Penyet, Udang Penyet atau Bakso Penyet)

  • Dua Nasi Putih (White Rice)

  • Dua Jus Tembikai

  • Satu Sup Soto Ayam

  • Satu Keropok Udang (Prawn Crackers)

 

Memang berbaloi kan?.. tu lah aku cakap Milkadeal ni memang boleh buat orang jimat duit selain dapat menikmati hidangan enak. Ingat nak pekena ayam penyet ria ni lah minggu depan. Kenapa saya pilih Ayam Penyet Ria sebagai santapan istimewa? kerana pertamanya Halal! memang penting ni kalau bab makanan mestilah cari yang halal kan.. keduanya resepi asli hidangan ini datangnya dari Indonesia, ketiga kerana mereka menggunakan ayam kampung yang fresh. Selain tu semua hidangan penyet disini diperap dengan satu gabungan khas dari herba-herba dan rempah ratus serta dihidangkan dengan tauhu, tempe dan sayur-sayuran.

Apa tunggu lagi.. jom kita beli ramai-ramai di Milkadeal sekarang sebelum kehabisan ye.. korang boleh pilih samaada nak makan Ayam Penyet Ria ni kat Summit USJ dan Centro Mall, Klang dan harganya cuma RM18 sahaja. Untuk maklumat lanjut sila ke http://milkadeal.com/deals/ayampenyetria

 

Terma & Syarat Pembelian :-

-Redemption Period: 26 July 2011 – 26 August 2011
-Unlimited Purchase but limited to One Redemption per person
-Redemption Time: Monday – Sunday (11.30am – 9.30pm)
-Not valid between 6:30pm – 8:00pm during Ramadhan
-Maximum 2 redemption per bill. Splitting of bill not allowed
-Only valid at Ayam Penyet Ria Summit USJ (+603 8023 5780) & Centro Mall, Klang (Tel: +603 3343 5780)
-Valid for dine in only
-How to redeem this deal:
1) Buy this voucher. Choose the location
2) Get your voucher in your account ie “My Stuff” on MilkADeal
3) Visit the location of Ayam Penyet Ria that you have selected
4) Present your printed vouchers to Ayam Penyet Ria before ordering
5) Enjoy
-See the rules that apply to all deals.

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Sponsored Post and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.