PEMENANG GIVEAWAY – TIKET KONSERT DAVID ARCHULETA “THE OTHER SIDE OF DOWN” LIVE IN MALAYSIA

 

Tahniah kepada semua yang sudi masuk contest small giveaway tiket David Archuleta ni.. walaupun tiket yang ditawarkan hanya (1) tapi masih ramai yang sudi menyertainya… alhamdulillah insyaallah kalau ada kelapangan aku akan buat contest yang besar-besar pulak ye.. Okey disebabkan contest ni berpandukan pada slogan terbaik, maka aku telah mengimport juri profesional untuk memilih seorang pemenang. Maka dengan ini pemenang untuk SMALL GIVEAWAY DARI MOHDZAID.COM – DAVID ARCHULETA “THE OTHER SIDE OF DOWN” LIVE IN MALAYSIA jatuh kepada DDFABULOUS.COM … tahniah DD semoga DD bergumbira ye dapat tengok David Archuleta nanti..

Kepada yang tidak berjaya jangan berputus asa sebab banyak lagi contest yang bakal diadakan disini, jadi korang selalu-selalulah lawat blog zaid ni ye.. Terima kasih sekali lagi kepada anda yang sudi join contest ni… semoga berjumpa lagi ya..

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Blog and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to PEMENANG GIVEAWAY – TIKET KONSERT DAVID ARCHULETA “THE OTHER SIDE OF DOWN” LIVE IN MALAYSIA

  1. thank you zaid n juri…thanks to sony music too…love ualls…

  2. lAl says:

    Tahniah DD!!! yezza!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *