Tahniah Kepada Pemenang #DiGiWWWOW Awards

 

Pertama sekali aku nak ucapkan tahniah kepada semua senarai pemenang DiGiWWWOW Awards yang telah berlangsung di KLPAC Kuala Lumpur pada 12-Julai-2011 hari tu. Tahniah juga kepada DiGi kerana mengiktiraf blogger dalam majlis yang penuh berprestij ini. Ini sebagai pemangkin dan permulaan bagi setiap blogger terus bergiat aktif dalam penulisan dan mencari idea baru. Platform yang disediakan ini menarik lagi ramai blogger dan yang baru berjinak dalam bidang ini dan terus maju kehadapan. Diharap supaya pihak DiGi dan sponsor yang lain dapat meneruskan lagi malam anugerah ini dimasa akan datang.

 

Berikut adalah senarai pemenang DiGiWWWOW Awards 2011 :-

1. A.F.O Radio Category: Best Internet for All/Idea Campaign

2. PetFinder.my Category: Best Internet for Good Award

3. Inianwarhadi Category: Blogger of the Year

4. Stacy AF6 Category: Fave Malaysian Female Online Celebrit

5. Nicholas Teo Category: Fave Malaysian Male Online Celebrity

6. brandjontan (Jon Tan) Category: Fave Person Over 40

7. Let It Be <3 Category: Fave Person Under 15

8. The Techno Hut Category: Fave Tech Head

9. IniAnwarHadi Category: Must-Follow Personality

10. KArysMA Beads and Sequins Category: Online Shop of the Year

11. Beautiful White Orchid Category: Picture of the Year

12. Lee Zi Wen Category: Top Kay Poh

13. Blog Yang Amat Serius! Category: Top LOL (humor)

14. Oh Malaysia Category: Top Makan2 Expert

15. bajetnyeewww Category: Video of the Year

16. Malaysia wins AFF Suzuki Cup Category: Online Story of the Year

 

Saya dan Douglas Lim

Terima kasih DiGi dan Nuffnang sebab pilih saya sebagai presenter untuk award Fave Malaysian Online Celebrity .. Terima kasih kat kak lily putih http://www.ciklilyputih.com sebab sudi ambilkan gambar ni.. hehehe

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Macam-Macam and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Tahniah Kepada Pemenang #DiGiWWWOW Awards

  1. mia liana says:

    comel je zaid kat depan tu.. tak nervous pun….

  2. Salaam bro. Nice entry. Keep up the good job ya.

    P/S : DiGi – always the smartest choice 🙂

  3. Lia says:

    Beliau tak sombong sebab tu beliau benang banyak.hehe,lagipun rezeki kan….tahniah!

    Ada fans dia dapat jumpa dia sebelum puasa hari tu! Jeles kite..hehe..terjumpa masa blogwalking.

    http://shareyzaghazali.blogspot.com/2011/07/bajetnyewwwwwwww.html

  4. Pingback: My Nuffnang Story – Aku Zaid

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *