Aku Insan Biasa

Saya Menang IPAD2 Dari Exabytes Malaysia

dalam Macam-Macam oleh

Alhamdulillah… Alhamdulillah…. Alhamdulillah…. Syukur kepada Allah sebab murahkan rezeki hambaMu ini.. orang cakap tuah ayam nampak kat kaki, tuah manusia siapa yang tahu kan.. itulah namanya rezeki. Benda yang aku idam-idamkan selama ni akhirnya dapat gak dengan hasil usaha yang tak pernah kenal erti penat ni. Belum pun buka plastik Samsung Galaxy Tab yang aku baru dapat dua hari lepas di #DiGiWWWOW Awards, hari ni aku dapat satu lagi berita yang mengejutkan. Sebenarnya aku dah putus harapan nak menang ipad2 dari contest Exabytes yang aku masuk dulu.. kalau yang belum baca meh baca sini..¬†Exabytes Malaysia Hosting Terbaik Di Malaysia Dan Dunia! tak sanga pulak boleh menangkan.. sebab ramai lagi blogger yang bagus-bagus aku tengok join contest ni..

Apa-apa pun terima kasih kepada yang sudi beri sokongan dan yang komen entry berkenaan. Terima kasih juga kepada Exabytes yang pilih blog ini sebagai pemenang utama. Huh tak sabar rasanya nak tunggu diorang poskan ipad2 tu nanti.. boleh lah aku godek-godek hehe..

 

Link FB : http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150306195306928&set=a.102525516927.119689.100731761927&type=1&ref=nf

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

Placeholder

Rejab dan Salah Faham.

Sebenarnya tidak terdapat dalil-dalil yang menentukan kelebihan bulan ini. Justeru, dapatlah diringkaskan
Kembali Ke Atas