Saya Menang IPAD2 Dari Exabytes Malaysia

Alhamdulillah… Alhamdulillah…. Alhamdulillah…. Syukur kepada Allah sebab murahkan rezeki hambaMu ini.. orang cakap tuah ayam nampak kat kaki, tuah manusia siapa yang tahu kan.. itulah namanya rezeki. Benda yang aku idam-idamkan selama ni akhirnya dapat gak dengan hasil usaha yang tak pernah kenal erti penat ni. Belum pun buka plastik Samsung Galaxy Tab yang aku baru dapat dua hari lepas di #DiGiWWWOW Awards, hari ni aku dapat satu lagi berita yang mengejutkan. Sebenarnya aku dah putus harapan nak menang ipad2 dari contest Exabytes yang aku masuk dulu.. kalau yang belum baca meh baca sini.. Exabytes Malaysia Hosting Terbaik Di Malaysia Dan Dunia! tak sanga pulak boleh menangkan.. sebab ramai lagi blogger yang bagus-bagus aku tengok join contest ni..

Apa-apa pun terima kasih kepada yang sudi beri sokongan dan yang komen entry berkenaan. Terima kasih juga kepada Exabytes yang pilih blog ini sebagai pemenang utama. Huh tak sabar rasanya nak tunggu diorang poskan ipad2 tu nanti.. boleh lah aku godek-godek hehe..

 

Link FB : http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150306195306928&set=a.102525516927.119689.100731761927&type=1&ref=nf

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Macam-Macam and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

9 Responses to Saya Menang IPAD2 Dari Exabytes Malaysia

  1. ohoho..tahniah bro….

  2. shandye says:

    congratulations! lps ni leh la update blog guna ipad2 tuh. ngee…

  3. syu90 says:

    wah..thniah ye..bes 2..dapt ipad 2..

  4. Gaara says:

    Tahniah bro…hehe

  5. gagak says:

    waaa, tahniah2…best..jeles sekejap..hehe

  6. Alahai.. bestnya.. dah dapat galaxy tab, dapat ipad2 pulak..

  7. tahniah zaid, akhirnya impian nak dapat ipad2 tercapai jugak…yeayyyy…

  8. sjiehan says:

    camna boley menang nih?

  9. Mohd Zaid says:

    @sjiehan saya join contest dari Exabytes dulu.. tu yg boleh menang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *