SMALL GIVEAWAY DARI MOHDZAID.COM – DAVID ARCHULETA “THE OTHER SIDE OF DOWN” LIVE IN MALAYSIA

 

Salam kawan-kawan dan pembaca setia blog MohdZaid.com sekalian. Hari ni aku nak bagi hadiah kepada pembaca yang bertuah untuk memenangi sekeping (1) tiket bernilai RM90.00 menyaksikan konsert DAVID ARCHULETA “THE OTHER SIDE OF DOWN” LIVE IN MALAYSIA 2011 yang akan diadakan pada hari Selasa 26 Julai 2011 jam 8 malam di Stadium Negara. Terima kasih kepada Sony Music kerana sudi menaja tiket ini kepada pembaca blog mohdzaid.com. Kepada pembaca yang berhajat nak tengok artis comel lote ni beraksi boleh lah ambil bahagian dalam Small Giveaway ni ye.. mudah saja caranya hanya ikut langkah-langkah dibawah. Tarikh peraduan bermula 13-Julai-2011 hingga 17-Julai-2011 (12PM) dan pemenang akan dipilih melalui slogan terbaik.

 

Cara-cara menyertai SMALL GIVEAWAY DARI MOHDZAID.COM – Tiket Konsert David Archuleta Live in Malaysia 2011  adalah seperti berikut :

1. Like Facebook : Sony Music

2. Follow Twitter : Mohdzaid

3. Jawab slogan di komen box ini : Terima Kasih Sony Music Malaysia Kerana … (tidak lebih 30 patah perkataan)

 

Cepat peraduan cuma berlangsung selama 4 hari sahaja… siapa tahu tuah anda untuk bertemu David Archuleta menjadi kenyataan disini.. Pemenang akan diumumkan pada 17 Julai (6PM) dan tiket boleh diambil pada 18 Julai.

 

CEPAT!! Jangan tunggu lama-lama… Jom je join.. mana tau slogan korang terbaeeekkk!! kan..

 

 

 

 

 

The numerous requests from fans on Sony Music Malaysia´s Facebook page to bring David Archuleta back to Malaysia have finally been answered! He will be back in Kuala Lumpur for a full concert, organized by Sony Music Entertainment Malaysia, on Tuesday, 26th of July 2011, 8pm at Stadium Negara!

Ticket pricing is at RM300 for VIP, RM230 and RM190 for numbered seating, and RM150 and RM90 for free seating (All prices shown excludes RM3 ticket handling fees). The concert ticket will go on sale 20th of June onwards.

The Managing Director of Sony Music Entertainment Malaysia, Adrian Lim mentioned that, “This will be David´s first ever concert in Malaysia and is also the first time that Sony Music as the music label is doubling up as the organizer for the concert… being in both of these roles gives us more flexibility in giving the fans more accessibility to him. We will have more activities than just a normal concert”.

The 20-year old Utah native´s self-titled 2008 debut album contained hit songs like “Crush”, “A Little Too Not Over You”, and “Touch My Hand”, were on the Top 10 charts across all major radio stations. His follow-up album, “The Other Side of Down” which was released last October, also generated hit singles like “Something Bout Love” and “Elevator”. Both singles were also on our local Top 10 radio charts. David is undeniably successful in Malaysia, with a combined album sales of 19,000 units sold, reaching the Platinum status.

David´s last visit here in April 2009 had an overwhelming response, as there were more than 5,000 fans who showed up for his showcase in Sunway. His exceptional vocal talent and charismatic boy-next-door charm has captured the hearts of many Malaysian fans, regardless of their age group. Stay tuned for more updates on the Ticket Launching event happening this Sunday, 19th June from 3-6pm at Berjaya Times Square. More details will be announced soon, so make sure you log on to www.facebook.com/sonymusicmy for the latest updates!

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Konsert and tagged , , , . Bookmark the permalink.