Cheque Banner Exabytes Sudah Sampai! Hurrayyy!

Alhamdulillah, rezeki datang lagi bulan ni.. kalau ada usaha disitu ada jalannya. Hari ni sampai je Malaysia lepas balik dari New Zealand aku dapat satu kiriman istimewa iaitu dari Exabytes Network Sdn. Bhd merupakan kiriman cek banner sebelah kanan blog aku ni. Walaupun nilainya tak begitu banyak tetapi aku tetap bangga dan berterima kasih kepada mereka kerana sudi meletakkan banner kat blog aku yang biasa-biasa ni.

Terima kasih ye Exabytes, hosting terbaik di dunia dan NO1 di Malaysia. Blog mohdzaid.com ni akan tamat pada bulan lapan nanti harap-harap pihak Exabytes boleh lah bagi diskaun untuk pelanggan setianya ini ataupun sponsor hosting ni ke untuk tahun hadapan :)

 

 

 

Sedikit info kepada semua pembaca blog zaid ni tentang Exabytes !

Notebook Dari Exabytes Dan Google!

Exabytes Malaysia Hosting Terbaik Di Malaysia Dan Dunia!

Belajar Membina Blog WordPress Menggunakan Softaculous

Kenapa Blog Aku Selalu Keluar 500 Internal Server Error

Contest : Hosting Giveaway Mohdzaid.com – Tajaan Exabytes.com.my

Saya Menggunakan Hosting Exabytes!

 

 

 

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Macam-Macam and tagged , , . Bookmark the permalink.