Saya Dapat Bercuti Ke Christchurc New Zealand Bersama Air Asia X

Alhamdulillah syukur dan jutaan terima kasih kepada Air Asia X dan Tourism New Zealand kerana memilih adik aku Uzairothman.com sebagai pemenang peraduan Face Go Places. Orang cakap inilah rezeki terpijak dan bersyukur sekali dia dapat pergi ke New Zealand 13 Jun nanti. Aku pun tumpang gembiralah sebab dia menang peraduan ni dan dia bersungguh-sungguh nak menang dan bawa mak ke NZ. Tengok dengan hasil usahanya dia dapat gak bawa mak pergi jenjalan ke NZ kan..

Memula aku ingat dia boleh bawa sorang je, tapi sebenarnya dia boleh bawak 2 orang kawan atau ahli keluarga ke NZ gak.. yuuhoooooouuuuu memang best sebab adik aku nak bawa aku sekali ke sana. Memang syok tak terkata aku bila dapat tahu yang aku pun dapat pergi melancong ke NZ. Beshhh…beshh… apa-apa pun aku amat berterima kasih kepada Allah kerana sentiasa mendengar doa hambaNya ini, dan terima kasih tak terhingga kepada Air Asia X dan Tourism New Zealand juga ya.

Hadiah yang dia menang adalah tiket penerbangan Air Asia X dari Kuala Lumpur, Malaysia ke Christchurch, New Zealand, penginapan selama 7 hari 6 malam dan semua perbelanjaan ditanggung seperti didalam itinerary. Peraduan ini terbahagi kepada 2 fasa iaitu : T&C

PS : Memang berbaloi dapat berjalan ke negara orang lebih-lebih lagi ke Christchurc New Zealand, mesti banyak pengalaman yang akan aku pikul bersama nanti hendaknya. Rajin-rajinlah masuk contest kalau nak menang hadiah.. 🙂 tunggu travel blog tentang NZ kat blog aku ni kelak..

 

http://www.youtube.com/watch?v=acyJ4yBeiNM

 

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Percutian and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

17 Responses to Saya Dapat Bercuti Ke Christchurc New Zealand Bersama Air Asia X

  1. hanani says:

    wah, seronoknya..dapat melancong ke NZ free… 🙂

    Jom baca ni :TV Al-hijrah kini di saluran Astro 114. Kitab Cinta dan Cinderella Man the best.

  2. whoaa…. memang rezeki betul laa…. penaja pun baik hati siap kasi DUA orang escort yang boleh pegi….happy holiday yea…

  3. matjoe says:

    wahh, terbaik laa. mmg best kalau menang.

  4. qellissa says:

    wow…congrats to ur brother…bestkan dpt pegi NZ..huhuhu..nak ikot..

  5. eyriqazz says:

    nak ikut..nak ikutttt….

  6. jarang dapat durian runtuh cam nie kan.. 🙂
    Selamat bercuti!!!

  7. kak ina kl says:

    tahniah zaid..rezeki tu

  8. JMR says:

    pehhh..rezeki terbaik bro..jgn lepaskan peluang, snap gmbr bebyk..

  9. Mohd Zaid says:

    insyaallah bro.. rezeki adik dan mak saya juga nih.. 🙂

  10. Mohd Zaid says:

    terima kasih kak ina.. rezeki bulan ni kak.. tu pun nasib baik adik zaid nak bawa zaid hehe kalau tak melopong la kite..

  11. Mohd Zaid says:

    salam mas.. yup ni durian runtuh paling lumayan yang adik zaid dapat.. thanks ye..

  12. Mohd Zaid says:

    jom bro.. kita jenjalan NZ gak..

  13. Mohd Zaid says:

    thanks qellissa, nanti zaid snap pix banyak2 ye..

  14. Mohd Zaid says:

    salam bro… tu la pasal nasib baik dia bagi lagi 2 tiket kalau tak melopong je la zaid tengok mak dan adik zaid pergi NZ

  15. Mohd Zaid says:

    salam hanani … thanks ye.. nanti zaid update travel blog kat sini tentang NZ

  16. myvitrd says:

    ada seat kosong lagi tak zaid.. heheeh.. tahniah untuk adik awak tu

  17. Mohd Zaid says:

    hehe thanks bro.. bercuti sakan aku bulan ni…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *