Saya Dapat Bercuti Ke Christchurc New Zealand Bersama Air Asia X

Alhamdulillah syukur dan jutaan terima kasih kepada Air Asia X dan Tourism New Zealand kerana memilih adik aku Uzairothman.com sebagai pemenang peraduan Face Go Places. Orang cakap inilah rezeki terpijak dan bersyukur sekali dia dapat pergi ke New Zealand 13 Jun nanti. Aku pun tumpang gembiralah sebab dia menang peraduan ni dan dia bersungguh-sungguh nak menang dan bawa mak ke NZ. Tengok dengan hasil usahanya dia dapat gak bawa mak pergi jenjalan ke NZ kan..

Memula aku ingat dia boleh bawa sorang je, tapi sebenarnya dia boleh bawak 2 orang kawan atau ahli keluarga ke NZ gak.. yuuhoooooouuuuu memang best sebab adik aku nak bawa aku sekali ke sana. Memang syok tak terkata aku bila dapat tahu yang aku pun dapat pergi melancong ke NZ. Beshhh…beshh… apa-apa pun aku amat berterima kasih kepada Allah kerana sentiasa mendengar doa hambaNya ini, dan terima kasih tak terhingga kepada Air Asia X dan Tourism New Zealand juga ya.

Hadiah yang dia menang adalah tiket penerbangan Air Asia X dari Kuala Lumpur, Malaysia ke Christchurch, New Zealand, penginapan selama 7 hari 6 malam dan semua perbelanjaan ditanggung seperti didalam itinerary. Peraduan ini terbahagi kepada 2 fasa iaitu : T&C

PS : Memang berbaloi dapat berjalan ke negara orang lebih-lebih lagi ke Christchurc New Zealand, mesti banyak pengalaman yang akan aku pikul bersama nanti hendaknya. Rajin-rajinlah masuk contest kalau nak menang hadiah.. :) tunggu travel blog tentang NZ kat blog aku ni kelak..

 

 

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com