Jom Berlari Sambil Pegang Telur

Korang pernah tak terfikir nak berlari sambil bawa telur? kalau lelaki tu memang patutlah sebab dah secara azalinya berjalan dengan telurnya. Tapi sekarang ni perempuan pun dah berlari bawa telur tau haha.. sebenarnya ni nak cerita yang aku akan berlari bawa telur ayam hari Ahad ni kat Sunway Lagoon sempena ROASTERS Chicken Run 2011. Tahun ni adalah tahun kedua aku join larian ayam amal ni dan tahun kedua diorang buat kat Sunway Lagoon. Bagus juga sambil menderma dana kepada National Kidney Foundation Malaysia, sambil bersenam, sambil beriadah bersama keluarga. Memang berbaloi larian ROASTERS Chicken Run 2011, harap-harap pihak Kenny Rogers ROASTERS (KRR) dapat buat program ni tiap-tiap tahun.

Yey semalam dah dapat Goody Bag ROASTERS Chicken Run 2011 yang penuh dengan macam-macam makanan, tapi yang tak bestnya tiap-tiap tahun baju aku mesti tak ada saiz.. haiihhhh tahun lepas aku request saiz XXL tapi dapat saiz L dan tahun ni aku request saiz XXL tapi dapat saiz XL, huh dah la badan aku ni comel bila dah pakai baju ketat tu nampak sexy pula kan ahahaha… tapi tak apalah saiz baju tak penting, yang penting semangat nak berlari nanti. Aku ni semangat je berkobar takut nanti bila time larian tu orang dah start berlari tapi aku pergi melencong kat kedai mamak pulak.

 

Kenny Roger’s Roasters Chicken Run 2011 will be held on 22nd May 2011.

This is a charity event in aid of National Kidney Foundation.

Participants are required to run a designated route with a cone containing an egg. If the egg drops, the participants will be disqualify from winning the prizes.

Category:
A: Adult (Male) – Age 21 & above
B: Adult (Female) – Age 21 & above
C: Junior (Male) – Age 13 to 20
D: Junior (Female) – Age 13 to 20
E: Kids (Male) – Age 7 to 12
F: Kids (Female) – Age 7 to 12

 

 

Goody Bag ROASTERS Chicken Run 2011



About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Macam-Macam and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

8 Responses to Jom Berlari Sambil Pegang Telur

  1. JMR says:

    berlari smbil pegang telur? seb baik telur ayam..kahkah

    byk voucher bor..taknak pass sini skeeping dua ke..:-p

  2. decrewz says:

    Pass tu jai xnak, nak baju.. Kan baju tu x muat ngan bro.. Kasi la Jai..he3

  3. Alice says:

    I like …

  4. Khidhir says:

    macam best je.. huh. kalau tau awal2, aku pun nak join..

  5. edy says:

    Tahniah Zaid

  6. Mohd Zaid says:

    thanks sayang 🙂

  7. Mohd Zaid says:

    haha jai nak ke?.. tapi saiz XXL hehe

  8. Mohd Zaid says:

    kalau telur sendiri macam mana la kan haha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *