Untuk Dijual – Moto Honda EX5

 

Nak iklan sikit, ini ada Motosikal Honda EX5 untuk dijual kepada sesiapa yang berminat.  Kondisi motor dalam keadaan baik dan harga boleh dirunding.  Info :-

Untuk di jual :
– Motor Honda EX5
– Tahun 2008
– Warna merah
– Harga boleh dirunding

Kepada yang berminat & untuk maklumat lanjut, sila hubungi di talian 019-2504711 / 019-2503688 (Mr Azeze).

 

PS : Nak iklan barangan di blog mohdzaid.com ? Hubungi Saya dan kita cerita lebih lanjut 🙂

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Macam-Macam and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Untuk Dijual – Moto Honda EX5

  1. JMR says:

    barang baik ni ….hehhe..

  2. Mohd Zaid says:

    hehe kalau ada nak beli bagi tau ye bro..

  3. alias says:

    sye nk
    2 pun klu kne ngan harga ar

  4. hafiz says:

    berapa ko nak jual

  5. Mohd Zaid says:

    harap maaf bro.. moto ni dah pun dijual pemiliknya

  6. I am really impressed with your writing skills and also with the
    layout on your blog. Is this a paid theme or did you modify it yourself?

    Either way keep up the excellent quality writing, it’s rare to
    see a great blog like this one these days.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *