Notebook Dari Exabytes Dan Google!

Sebenarnya aku dah tunggu bungkusan ni dari minggu lepas dan baru hari ni sampai ke tangan aku, mula-mula tengok ada posmen datang rumah bawa bungkusan mula-mula aku ingat surat saman tapi bila dah nampak penghantar surat ni dari Exabytes aku dah mula happy sebab hari ni aku dapat buku notepad dari @Google dan @Exabytes_MY.

 

Dalam bungkusan tu terdapat Notepad Google/Exabytes dan juga satu lagi notepad kecik Exabytes yang sangat comel. Mudah untuk dibawa kemana-mana saja..

 

Dapat juga surat dari Exabytes… diorang cakap tahniah sebab aku punya entry pasal exabytes sangat bagus, dan siapa yang submit awal dan paling bagus untuk kontes 10 Anniversary Super Blogger Contest akan menerima Google Notepad ni.

 

Bagus lah ini pembakar semangat aku lagi untuk support Exabytes Malaysia 🙂

 

Siapa lagi comel? aku atau buku Google tu?.. hehehe..  Semoga Entry “Exabytes Malaysia Hosting Terbaik Di Malaysia Dan Dunia!” aku ni berjaya merangkul sebiji iPad2 nanti ya.. 🙂

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Macam-Macam and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

12 Responses to Notebook Dari Exabytes Dan Google!

  1. shandye says:

    congratulations! ngee…

  2. menj says:

    Interesting notepads, grats.

  3. decrewz says:

    OO…eerrr… jeles nih…he3.. Notebook tu lagi comel kot..ngeee…

  4. ladycooper says:

    gambar akhir tu lebih sesuai kalau you pegang ubat gigi “Darlie” LOL.

  5. Bean Moreno says:

    notepad google itu mengghairahkan

  6. Mohd Zaid says:

    heheh aku tau ko pun nak kan notepad tu bean hehehehe.. panggil aku Erlang dulu baru aku kasi kekeke

  7. Mohd Zaid says:

    ladycooper 🙂 i want ipadddddd…. hehehehe

  8. Mohd Zaid says:

    lol hahaha sampai ati tak cakap aku comel kekekeke

  9. Mohd Zaid says:

    terima kasih bro sharinginfoz.. bro tak join sekali ke?

  10. Mohd Zaid says:

    salam bro menj .. tq sebab masuk blog zaid 🙂

  11. Mohd Zaid says:

    shandye tak try join contest Exabytes tu gak ke?.. try lah kot mana tau leh menang ipad2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *