15 Responses to Tambah Pendapatan Dengan Churp-Churp Grapevine

  1. shandye says:

    sistem Grapevine ni akan dimasukkan secara automatik atau kita kena tukar coding kat blog eh? hurm…

  2. Mohd Zaid says:

    tu kena tanya Churp2 sebab zaid punya blog automatik..

  3. shandye says:

    well… rasanya its pretty much depends on the advertisement jugak kot. i think la. sbb website Churp2 pn tak mentioned apa2 ttg coding n whatnot. hurm… thanks anyways.

  4. Ronaldmohoni says:

    Nice info. Thanks bro 🙂

  5. Bean Moreno says:

    auto eyh blog aku sama je

  6. Noridah says:

    maknanya kena singgah kat blog yg ada nuffnang dan jengok2, kebetulan kalau ada grapevine function appear kat iklan nuff tu, terus setting apa yg patut. maknanya trafik akan datang terutama dari publisher churp2 yg nak promo grapevine. bagus betul win-win solution ni. ala your blog tak nampak pulak setting grapvine tu bila saya singgah ni. kena cari kat blog lain la jawabnya.

  7. Mohd Zaid says:

    saya tak pasti macam mana Churp2 letak iklan grapevine ni kat blog mana… tu kena tanya churp2

  8. Mohd Zaid says:

    auto kot bean.. tu kena tanya churp2

  9. kie says:

    salam,

    cikgu ..dh join ni..hari pertama dpt 0.20..masuk hari kedua dh RM2..hari ke5..cikgu check ..dh cecah rm20..wah boleh wat duit ni.

  10. Mohd Zaid says:

    wahhh masyukk tuh… saya dapat ciput je..

  11. ainun says:

    saya baru ajer dapat iklan ni..huu…terlambat dari orang lain

  12. Mohd Zaid says:

    tak pe ainun.. janji dapatkan.. 🙂

  13. redlomo says:

    selain nuffnang anda boleh cuba clixadx – http://www.clixadx.com

  14. RFL says:

    xfaham la macam mana nak setting.. nk link kn churp2 dgn grapevine ni

  15. RFL says:

    xfaham la cmne nk link kn churp2 dgn grapevine ni..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *