Aku Insan Biasa

Jang Keun Suk ‘The Cri Show’ Live in Malaysia 2011

dalam Konsert oleh

 

Kalau aku sebut nama Jang Keun Suk mesti ramai gadis-gadis terpesona kan? kalau korang peminat K-POP J-POP pun mesti korang tahu siapa dia Jang Keun Suk. Okey sedikit latar belakang Jang Keun Suk yang aku kenal, beliau lahir pada 4 Ogos 1987, tinggi 182 cm, berat 63 kg. Seorang penyanyi, pelakon, model iklan dan macam-macam lagi dia ni buat. Album terbarunya ‘Let Me Cry’ telah berada dipasaran pada 23 Mar 2011 hari tu dan kini sebagai penghargaan kepada peminat di Malaysia, beliau akan membuat concert di tidak lama lagi disini.

Maklumat:
Tarikh : 4  Jun 2011, Sabtu
Tempat : Plenary Hall, Kuala Lumpur Convention Centre
Masa :  5 pm

FAQ : http://www.facebook.com/note.php?note_id=205264546172024

 

Tiket sudah mula dijual dan mendapat sambutan hangat dari peminat-peminat di Malaysia, tiket berharga dari RM151 (Bronze), RM271 (Silver), RM391 (Gold) dan tiket Platinum VVIP & VIP. Tiket boleh dibeli melalui www.AirAsiaRedtix.com dan tiket VIP boleh dibeli melalui email enquiries@rhythm-land.com. Pastinya peluang ini tak akan dilepaskan oleh peminat-peminat Jang Keun Suk dan mereka telah bersedia untuk menyaksikan persembahan bertenaga artis kegemaran mereka nanti.

 

 

Gambar kredit : http://www.chillout.my

 

Tempat duduk (Seat Map) untuk konsert Jang Keun Suk ‘The Cri Show’ Live in Malaysia 2011

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

stinger01

K-POP Dream Concert

안녕하세요. NUFFNANG 말레이시아 내 K-POP 드림 콘서트 이뤄 겐팅 덕분에 -(Hello. Thanks
Kembali Ke Atas