INCUBUS live in Kuala Lumpur 2011

 

Ada peminat-peminat INCUBUS kat sini? mestilah ada kan siapa tak kenal kumpulan INCUBUS ni tak tahulah.. aku memang minat gak dengan lagu-lagu INCUBUS antaranya Love Hurts, Drive, Black Heart Inertia, Adolescents, Here in my room dan banyak lagi lagu-lagu yang aku minat.. haisehhh tak sabarnya aku nak tunggu konsert diorang kat Malaysia nanti.. Aku baru je usha Myspace diorang dan tengok show tour dah update dan diorang bakal beraksi pada 23 Julai 2011 di Stadium Negara Kuala Lumpur MALAYSIA – 7:00 PM.  Segala perubahan waktu boleh tengok di http://www.myspace.com/incubus/shows . Harga tiket TBA dan akan diberitahu kelak..

Amacam? korang dah bersedia ke nak gi tengok konsert INCUBUS? apa lagi simpan duit dari sekarang dan tunggu diorang announce bila tiket dijual kita serbu beli ramai-ramai ye.. hehe.. jom lah layan lagu kegemaran aku Drive dari INCUBUS nih..

 

 


http://www.youtube.com/watch?v=RpwsuhOUAkk

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Konsert and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

12 Responses to INCUBUS live in Kuala Lumpur 2011

  1. shandye says:

    OMG.. OMG.. OMG..
    fereals?

    biar betul incubus live in malaysia???!!!

    (terus korek2 tabung dgn harapan cukup la nk beli ticket)

  2. Mohd Zaid says:

    betul shandye diorang akan buat show kat Malaysia.. moh la kita sama-sama simpan duit yew..

  3. tuanbri says:

    bukan 3 tahun lepas dia org dah datang Msia.?
    kiara ..

    Ni tak kecoh pun…dah dekat dah tu ..sebelum Puasa

  4. shandye says:

    tiket mesti ala2 bruno mars hr tu gak la kot. standard price. *groans*

  5. rizuani says:

    check this for incubus updates pineappleconcerts(dot)com

  6. sitokei says:

    wah menarik nie….

  7. Pingback: my 1st entri di sitokei.com | blog "si coach"

  8. mat says:

    aaah…dulu dah dtg..diaorg main kat bukit kiara..sehari lps incbus..boleh tgk Loudness lak kat KL Live 24 Julai

  9. kella says:

    Ada sesiapa nak tiket incubus tak? 2 tiket RM 350. tq

  10. Mohd Zaid says:

    nak free boleh tak 🙂

  11. dilla says:

    ade lg tiket???nk beli!!!

  12. dilla says:

    nk beli!!!ade lg ke?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *