Cinta Melody EP1-EP2 (Video)

Hari ni dan esok aku restday, susah kan orang kerja 24jam ni tak tentu tidur dan tak tentu kerja. Minggu lepas aku tak sempat nak tengok sinetron kegemaran aku Cinta Melody sebabnya minggu lepas banyak event dan banyak hal yang kena siapkan. Nasib baik ada achap1995 yang tolong recoredkan dari Astro cerita ni kalau tak melepas lah aku 2 episod Cinta Melody ni kan. Jom lah layan cerita ni.. memang best sambil memeningkan kepala fikir masalah keluarga orang kan haha… kalau nak baca sipnosis Cinta Melody boleh klik kat sini ye..

 



 

http://www.youtube.com/watch?v=de1V4TetKyo

Video Kredit : http://ashraffmokhtar.blogspot.com

 

http://www.youtube.com/watch?v=vu6aHKnbYuw

Video Kredit : http://ashraffmokhtar.blogspot.com

 

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Macam-Macam and tagged , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Cinta Melody EP1-EP2 (Video)

  1. elisa angel says:

    sya sukalah crta cinta melody best

  2. Mohd Zaid says:

    bestkan… kalaulah saya ensem macam Erlang mesti ramai awek cun hehe

  3. ain says:

    xda lg ke episod seterusnya….??
    pls download…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *