DiGi Live Facebook Party @ One Utama

 

Hari ni bertempat di bersebelahan AIX, New Wing, One Utama, Bandar Utama. Aku dan kakak aku pergi DiGi Live Facebook Party. Sebenarnya aku dapat invitation ni dari Nuffnang dan memang nak sangat pergi party Facebook ni nak tahu gak apa yang gempaknya kan.. Terima kasih kepada DiGi kerana berjaya menjayakan event yang mengumpul rakan-rakan FB dari seluruh lembah Klang berpesta pada malam tersebut. Tapi malam tu aku tak nampak pun ramai blogger-blogger familier ada pun 3-4 orang je yang aku biasa nampak. Mungkin hari tu ada 2-3 event yang lain menyebabkan ramai blogger lain tak dapat join party Facebook ni.

 

Kakak aku ni memang suka main game kat Facebook, senang cakap kami satu keluarga ada akaun Facebook.

 

D’Wall DiGi Facebook. Besar gak wall ni.. setiap orang diberikan satu buku khas, kat dalam buku tu ada kertas ala-ala wall FB. Pastu kitaorang kena update status wall kita orang dengan cara yang paling gempak. Mereka yang status yang paling gempak akan menang hadiah menarik dari DiGi.

 

Pengacara majlis sedang buat bida handphone Blackberry Curve… nampak tak mamat cina yang pakai baju tak de lengan tu.. aku rasa dia orang kaya kot sebab dia dengan seorang india tu bid harga handphone BB tu sampai RM1500. Perhhh tak mampu aku… aku mampu tengok je.. hehe

 

WAKAKA CREW pun ada buat tarian RAPnya..berbelit-belit badan budak ni.. cam ne dia orang buat yek..

 

DDfabulous pun ada… memang anggun comel bergaya dia ni.. DD ko menang apa malam tadi?.. aku balik awal la sebab aku keje malam..

 

Aizat AF 5 pun ada? .. hehe tengok Aizat sebelum dan selepas dan tengok Aku sebelum dan selepas.. hahahaha beza kan badan kami sebelum dan selepas 😛

Apa-apa pun party ni memang best dan diharap pihak DiGi dapat buat party macam ni lagi setiap tahun… i love DiGi dan aku pengguna setia DiGi .. Muaaahhhh!!

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Macam-Macam and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to DiGi Live Facebook Party @ One Utama

  1. Myvitrd says:

    wah bila masa pulak Aizat AF ni datang ye.. aku macam ada perasan tapi tengok macam bukan rupanya betullah.. hehehe

  2. Mohd Zaid says:

    ada la dia.. dia datang senyap2..

  3. pesal muka aku camtu…hahahaha…menyeramkan…hhaha

  4. Mohd Zaid says:

    hehe tapi tatap comel walaupun menyeramkan haha..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *