Monthly Archives: May 2011

Kolaj Foto Terpanjang Di Jambatan Klang – 4 Jun 2011 Ini

Arrhhh baru hari ni aku sempat nak update pasal Kolaj Foto Terpanjang Di Jambatan Klang yang akan berlansung pada 4 Jun 2011 nanti. Bukan apa aku seminggu tak ada kat rumah sebab pergi berjalan ke Phuket Thailand.  Untuk maklumat semua … Continue reading

Posted in Macam-Macam | Tagged , , , , , | 2 Comments

Jom Berlari Sambil Pegang Telur

Korang pernah tak terfikir nak berlari sambil bawa telur? kalau lelaki tu memang patutlah sebab dah secara azalinya berjalan dengan telurnya. Tapi sekarang ni perempuan pun dah berlari bawa telur tau haha.. sebenarnya ni nak cerita yang aku akan berlari … Continue reading

Posted in Macam-Macam | Tagged , , , , , , , , | 8 Comments

MCD Lovin’ Mid Month BUY 1, GET 1 FREE McChicken Coupon

  Lovin’ Mid Month BUY 1, GET 1 FREE McChicken Coupon HOT NEWS! Back by popular demand, the mid-month special of BUY 1, FREE 1 ala carte McChicken Offer will be available again on the 24 & 25 May 2011! … Continue reading

Posted in Macam-Macam | Tagged , , , , , , , | Leave a comment

Bijak Dahulu Bijak Sekarang

  Alahai kenapalah aku tak bijak dari dahulu dan baru sekarang nak mula berbijak semula. Haiihhhh nak mengeluh pun dah tak berguna, jadi beringat-ingatlah dahulu ye. Al-kisahnya aku sekarang tengah syok simpan duit kat Skim Amanah Saham Bumiputera (ASB) maklumlah … Continue reading

Posted in Diriku | Tagged , , | 6 Comments

ZAR Alphonso Mango Juice Drink – Raja Buah Mangga!

Panas betul hari ni kan, bertambah lagi dengan cuaca yang agak berjerubu.  Cuaca sebegini boleh membuatkan tekak menjadi kering dan kehausan sepanjang masa. Pastinya dalam cuaca sebegini minuman adalah faktor terpenting untuk menghilangkan dahaga, betul tak?  Ramai yang tidak menitikberatkan … Continue reading

Posted in Sponsored Post | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 7 Comments

Tutorial : Annoying Manggis Menggunakan Adobe After Effect

http://www.youtube.com/watch?v=pRvTCu9Ej-8   Pernah tengok Annoying Orange kat Youtube? haha memang kelakar dan nakal si orange ni tau suka sangat kacau orang. Menang best kalau langgan channel youtube dia sebab bagi aku itu salah satu idea yang sangat bagus buat buah … Continue reading

Posted in Tips | Tagged , , , , , , , , | 8 Comments