SAH! – iPad 2 Sudah Dijual Di Malaysia! (Harga Rasmi)

 

Desas-desus yang mengatakan iPad 2 akan berada dipasaran Malaysia 29-April-2011 ini telah menjadi kenyataan dan hari ini korang dah boleh dapatkan iPad 2 yang dinanti-nantikan itu di kedai Machines berdekatan. Tadi masa lepas tengok wayang kat KLCC aku singgah jap Machines dan tengok staff diorang tengah kemas-kemas something, huh suspend kan diorang ni, tapi apa-apa pun aku memang tak sabar nak tunggu esok launching iPad 2 di Malaysia.

Kalau korang masuk laman Apple Store Malaysia juga korang dah boleh beli iPad 2 secara online kat sini. Harganya seperti yang aku ramalkan dulu.. http://www.mohdzaid.com/2011/03/05/murah-murah-ipad-dan-ipad-2-harga-malaysia.html dan tak lari bezanya. Ini adalah harga SAH dan RASMI yang dijual untuk pasaran Malaysia.. so korang janganlah beli kat mana-mana kedai lain ye sebab beli terus secara online atau pergi Machines berdekatan diΒ  KLCC, Bukit Tinggi , Lot 10 dan JB City Square lagi murah..

iPad with Wi-FiConnects to the Internet via Wi-Fi.

16 GB1 RM 1,499.00

  • Black / White
  • Ships: 1-2 weeks

32 GB1 RM 1,799.00

  • Black / White
  • Ships: 1-2 weeks

64 GB1 RM 2,099.00

  • Black / White
  • Ships: 1-2 weeks

iPad with Wi-Fi + 3G Connects to the Internet via Wi-Fi and over 3G cellular networks while you’re on the go.

16 GB1 RM 1,899.00

  • Black / White
  • Ships: 1-2 weeks

32 GB1 RM 2,199.00

  • Black / White
  • Ships: 1-2 weeks

64 GB1 RM 2,499.00

  • Black / White
  • Ships: 1-2 weeks

 

 

 

ihhsssshhhh bestnyakan kalau aku banyak duit.. boleh beli satu.. tapi aku tak mampu la sekarang nak beli.. huhu just share je kat korang, mana tahu lepas ni duit Nuffnang aku dah bertimbun-timbun aku nak cashout beli 5 terus ipad 2 ni.. ada korang pedulik hahaha… πŸ™‚ apa-apa pun selamat bermain dengan ipad2 kawan-kawan.. sesiapa yang dah gi beli korang ceritalah pengalaman ye atau buat review ke ye.. πŸ™‚

 

Beratur jangan tak beratur… inilah papan tanda dan maklumat tentang ipad 2 di Machines KLCC pastinya ramai peminat ipad akan berkampung disini pagi nanti untuk dapatkan ipad 2 pilihan mereka. Machines i nak satu ipad 2 boleh?..

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Macam-Macam and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

12 Responses to SAH! – iPad 2 Sudah Dijual Di Malaysia! (Harga Rasmi)

  1. sembang says:

    serius..
    x minat gadjet yg nie..
    klu org bg,ambik la..
    klu nk beli,idak la..

  2. Blog Sensasi says:

    wow i pad 2 dah kuar…..apapun aku pun sama x minat sangat

  3. alice says:

    aku pun minat jugak

  4. eikieyn says:

    dengan segera berlari pegi KLCC lepas opis ni. πŸ˜€

  5. qellissa says:

    wah, mcm nak beli je…nasib baik harga pun boleh tahan gak..

  6. juan says:

    marvelous!!!xsbr nk beli…arap bajet ckop utk dptkn 1 πŸ™‚

  7. Mohd Zaid says:

    dah beli ke juan.. cubalah cerita pengalaman kat kita orang ni..

  8. Mohd Zaid says:

    beli jangan tak beli qellissa.. hehe

  9. Man says:

    Kalau ikutkan harga iPad2 di atas tu, confirm tidak termasuk warranty.
    Saya sedang jual iPad2, 16GB, Wi-Fi, 3G pada harga RM1,900.00 siap dengan aksesori asas.
    Warranty dijamin 1 tahun (selepas diaktifkan) di mana-mana Pusat Servis Apple.
    Kalau anda berminat, contact saya.

  10. Mohd Zaid says:

    Hi @Man harap awak boleh tinggalkan nombor fon kot kot ada yang nak beli ke nanti kan..

  11. wow… duit x de lg… nnt kaya la nak beli 3.. ekekek…

  12. Mohd Zaid says:

    potia casadelarossa > amboi sampai 3 biji ipad nak beli haha..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *