Aku Insan Biasa

Menangi iPad2, iPod Touch, BlackBerry Bold 3 dan 100 Tiket Wayang

dalam Macam-Macam oleh

Peraduan mudah dari Churp-Churp telah bermula, inilah masanya peluang untuk memenangi pelbagai hadiah menarik yang ditawarkan dari mereka.. Wahhh hadiahnya bukan main gempak lagi tau.. boleh menang iPad2, iPod Touch, BlackBerry Bold 3 dan 100 Tiket Wayang. Caranya amat mudah sekali, kita hanya perlu menjadi ahli Churp-Churp dan sekiranya ada belum menjadi ahli apa lagi join mereka sekarang. [Klik sini untuk daftar].

Selepas mendaftar anda cuma perlu share kempen yang sedang berjalan dilaman Churp-Churp dan dan jemput rakan-rakan anda dari Twitter dan Facebook untuk turut serta dan perlumbaan akan bermula sehingga 20 May 2011. Setiap rakan yang berdaftar atas jemputan anda akan menerima 100km dan setiap hebahan kempen kepada rakan akan menerima 1km. Kumpul seberapa banyak kilometer untuk ke garisan penamat dan anda mungkin memenangi hadiah lumayan dari Churp2.

Apa tunggu lagi join sekarang dan berlumbalah untuk memenangi hadiah menarik.

Klik disini untuk mendaftar ...

 

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

Placeholder

Rejab dan Salah Faham.

Sebenarnya tidak terdapat dalil-dalil yang menentukan kelebihan bulan ini. Justeru, dapatlah diringkaskan
Kembali Ke Atas