Menangi iPad2, iPod Touch, BlackBerry Bold 3 dan 100 Tiket Wayang

Peraduan mudah dari homme cherche homme a Namur Churp-Churp telah bermula, inilah masanya peluang untuk memenangi pelbagai hadiah menarik yang ditawarkan dari mereka.. Wahhh hadiahnya bukan main gempak lagi tau.. boleh menang tabletky na erkciu iPad2, iPod Touch, BlackBerry Bold 3 dan 100 Tiket Wayang. Caranya amat mudah sekali, kita hanya perlu menjadi ahli Churp-Churp dan sekiranya ada belum menjadi ahli apa lagi join mereka sekarang. [ tap cho cau nho to len Klik sini untuk daftar].

Selepas mendaftar anda cuma perlu share kempen yang sedang berjalan dilaman borstvergroting c cup Churp-Churp dan dan jemput rakan-rakan anda dari Twitter dan Facebook untuk turut serta dan perlumbaan akan bermula sehingga 20 May 2011. Setiap rakan yang berdaftar atas jemputan anda akan menerima 100km dan setiap hebahan kempen kepada rakan akan menerima 1km. Kumpul seberapa banyak kilometer untuk ke garisan penamat dan anda mungkin memenangi hadiah lumayan dari uomo cerca donna Alessandria Churp2.

Apa tunggu lagi join sekarang dan berlumbalah untuk memenangi hadiah menarik.

Klik disini untuk mendaftar ...

 

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Macam-Macam and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Menangi iPad2, iPod Touch, BlackBerry Bold 3 dan 100 Tiket Wayang

  1. Akma says:

    ooowww cengitu ke carenye…adeh tak ramai kawan ni, cam ne ek?huhu sedehhh.. 🙁

  2. Mohd Zaid says:

    pelahan-pelan kayuh kak.. hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *