Lama Tak Update Blog

Salam semua, lama sudah aku tak update blog ni. Masuk pun jarang-jarang, bukan apa sekarang ni bz betul dengan kerja dan dengan keadaan aku yang tak beberapa sihat 2-3 minggu ni membuatkan aku jadi malas untuk online.

Ini pun aku update melalui iphone tapi kalau kat live update tu selalu gak aku post aktiviti terkini. Kalau korang nak tengok leh masuk http://live.mohdzaid.com kat situ korang boleh tengok segala aktiviti aku 24/7 .. Hehe macam artis pulak kan, ada ke orang heran dengan aktiviti harian aku keke peraaan glamor plak :p

Sebenarnya ada banyak benda yang aku nak update, tapi tunggu la ye nanti bila aku dah free aku akan tulis. Sekarang ni nak pergi cari story dulu.

Ok lah aku nak pergi kerja ni, ni pun saja tulis sebab nak tunggu hujan berhenti. Time nak pergi kerja naik motor je mesti nak hujan kan.. Tapi best gak hujan leh pegi kerja lambat sikit haha..

//update via iPhone//

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Diriku and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to Lama Tak Update Blog

  1. lama tak update blog tapi ade live blog kire ok la tue..

  2. Mohd Zaid says:

    huhu ye live update memang tak dapat dipisahkan.. 🙂 jangan lupa vote live update tu ye kat WWWoW DiGi Awards 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *