Makan.Blog.Menang @ Selangorlicious

Makan… Blog…. Menang… mudah kan? tiga perkara yang sangat aku minati dan mungkin korang pun sama minat dengan aku ye tak?..  Kalau sebut pasal makan sebenarnya tak habis nak cerita kat dalam blog sebab korang kena pergi sendiri dan rasa keenakkan masakan diluar sana tu, tapi kalau sebut makanan unik di Selangor apa ya?.. hahh korang jangan terkejut tau sebenarnya di Selangor ni banyak tempat-tempat menarik dan semestinya makanan pun lazat dan sedap belaka. Jadi inilah masanya korang untuk keluar dan makan..makan..makan… blog…. dan menang hadiah.

Sesiapa yang berminat untuk menyertai pertandingan Eat.Blog.Win dari Selangorlicious ni boleh menyertainya sekarang kerana peraduan bermula 1 May 2011 sehingga 31 May 2011.  Pertandingan ini terbuka kepada semua blogger dan bukan blogger dalam dan luar negara. Syarat-syarat untuk menyertai pertandingan ini adalah korang perlu menulis 400 hingga 800 perkataan didalam Bahasa Malaysia atau English dan mesti ada sekurang-kurangnya 2 hingga 10 gambar. Penyertaan boleh dihantar di http://www.selangorlicious.my/

Hadiah-Hadiah menanti anda :-

1st Prize – RM5000 cash prize and a holiday package

2nd Prize – RM 3000 cash prize and a holiday package

3rd Prize – RM1500 cash prize and dinner vouchers

Consolation Prize – 3 x RM500 cash prize and dinner vouchers

Best Food Photography – RM1000 and digital SLR camera

Best Food Ptohography (Runner Up) – a digital camera

Best Food Photography (Consolation) – a digital camera

Weekly Prize – goodie hampers

 

Untuk maklumat lanjut sila ke :

http://www.selangorlicious.my
http://twitter.com/#!/Selangorlicious
http://www.youtube.com/user/Selangorlicious

 

Majlis di rasmikan oleh YB Elizabeth Wong di FullHouse Restaurant Sunway Giza pada 31 Mac 2011.

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Macam-Macam and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Makan.Blog.Menang @ Selangorlicious

  1. thanks Zaid, will try if have time but 400 wordcount is a lot, my food venture article only is like 150-200 words.

  2. Hi, Thank you for the plug!

    Due to popular request the start of our contest has been postponed to 1st of May 2011.

    We will be updating news on the competition soon. Stay tune!

  3. Mohd Zaid says:

    Selangorlicious memang terbaiklah,… nanti saya join ye kalau berkesempatan 🙂

  4. Steve says:

    nice.. try lah Nava.. semoga berjaya..

  5. Mohd Zaid says:

    betul tu.. trylah..

  6. Zaid ~ We’re looking forward to your entries!

    Don’t forget to link to our social sites for updates and also don’t miss out on participating in our SELANGORLICIOUS WEEKLY CHALLENGE!

    Our about page:

    Don’t miss out on our updates about the Selangorlicious Foodster Competition and other Goodies!

    Fan Our Facebook Page: http://www.facebook.com/pages/Selangorlicious/128365257231873

    Follow our Twitter: http://twitter.com/#!/Selangorlicious

    See you guys there!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *