Semalam Aku Jumpa Artis! (Nubhan AF6,Rini AF7, Mohd Mentor 4, Ayim Mentor 4)

Semalam bertempat di Pesta Air Selangor @ Pantai Bagan Lalang, Sepang berpeluang bertemu dengan penyanyi pujaan ramai iaitu Nubhan AF6,Rini AF7, Mohd Mentor 4 dan Ayim Mentor 4. Diorang datang Bagan Lalang Sepang ni sebab nak buat persembahan dan menghiburkan orang-orang dan penduduk Sepang khususnya.  Tak sangka aku orang kampung kat Bagan Lalang ni memang meriah. Aku pulak sibok je nak bergambar dengan artis. Nasib baik ada wakil dari @TourismSelangor so program dapatlah bertemu dengan mereka ni.

Bestkan jadi artis, pergi event-event, majlis dan dapat bayaran, cuma aku nak bagi nasihat kat artis-artis baru kita ni supaya pandai mengawal duit dan sentiasa berjimat cermat ya. Ingatlah hari tua anda nanti tau.. Oh ye nanti aku upload lagi gambar-gambar masa konsert di Pesta Air Selangor @ Pantai Bagan Lalang, Sepang ye..

 

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Konsert and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

9 Responses to Semalam Aku Jumpa Artis! (Nubhan AF6,Rini AF7, Mohd Mentor 4, Ayim Mentor 4)

  1. lAl says:

    aku p tadi.. makan ikan bakaq ja..ahaha

  2. FeeQ says:

    Justin Bierer pandai tak? Mak jaga duit XD

  3. alice says:

    best lah korang … 🙂

  4. Mohd Zaid says:

    Salam DD,.. hehe DD pun artis gak.. 🙂

  5. Mohd Zaid says:

    ya ya.. Nubhan.. 🙂

  6. Mohd Zaid says:

    alice.. ko minat ngan Nubhan tak?..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *