Aznil Haji Nawawi Pengacara Akademi Fantasia 9?

Sekarang ni aku tengah dengar radio era secara live tengah menunggu pengumuman siapakah pengacara AF kali ke 9 ni.. Nampak gayanya macam paknil je haha sebab kat era.fm sekarang tengah buat sesi berbual dengan bakal pengacara tu tapi suaranya diubah. Huh pening la haha aku tahu pengacara tu mesti paknil lah sebab dari soalan2 yang ditanyakan oleh pendengar dah dapat klue..

Kalau betullah paknil tahniahlah diucapkan dan aku doakan paknil sentiasa maju jaya dan mengembalikan keceriaan program realiti tv no1 di Malaysia tak lain tak bukan iaitu Akademi Fantasia 9 nanti. Tak sabar rasanya nak tengok celoteh paknil yang boleh membuatkan emosi semua penontoh sedih dan gembira. Cayalah Paknil.. I love Uuuu…

Oh ye Paknil nanti jumpa kat Konsert Hore Hore ye.. 🙂

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Konsert and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Aznil Haji Nawawi Pengacara Akademi Fantasia 9?

  1. mizzura says:

    bestnyer kalau pak nil…rindu cara dia mengemosikan penonton time AF dulu…

  2. eddikl says:

    Pak Nil memang terbaik…menghiburkan aksinya.

  3. Mohd Zaid says:

    @eddikl paknil memang terbaik.. saya pun terhibur dengan keletahnya

  4. Mohd Zaid says:

    Mizzura, paknil memang best.. nantikan paknil dalam AF9 nanti..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *