Keputusan Pemenang Peraduan Hosting Giveaway Mohdzaid.com – Tajaan Exabytes.com.my

Petama sekali aku nak ucapkan jutaan terima kasih kepada semua yang sudi mengambil bahagian dalam peraduan “Hosting Giveaway Mohdzaid.com – Tajaan Exabytes.com.my” yang telah berlangsung selama sebulan yang lepas. Alhamdulillah seramai 11 blogger telah mengambil bahagian dan aku sangat berbesar hati dan bangga sebab ada juga orang nak join contest aku ni. Untuk pengetahuan pada mulanya contest ni aku buat suka-suka je mungkin ini rezeki aku dan korang juga sebab pihak Exabytes.com.my berbesar hati nak taja satu Hosting Ebiz Plus bernilai RM269 kepada pemenang bertuah. Aku pula nak sponsor satu domain dari Exabytes yang bernilai RM55.00 kepada pemenang kedua..

Alhamdulillah pemenang sudah pun diketahui dan tahniah diucapkan kepada yang bertuah dengan blogpost yang sangat bagus, kepada yang tak menang jangan putus asa dan cuba lagi sebab banyak lagi contest yang aku akan buat dalam tahun ni khas untuk korang semua. Pemenang bertuah ini dipilih oleh pihak Exabytes sendiri dan diadili dengan adil.

PEMENANG BERTUAH YANG MEMENANGI HADIAH BERIKUT ADALAH :-

HADIAH Contest : Hosting Giveaway Mohdzaid.com – Tajaan Exabytes.com.my

1X Hosting Ebiz Plus Bernilai RM269 (Vixen – http://bit.ly/fWHLwb)
1x Domain (.com/.org/.net) bernilai RM55.00 (siTokei – http://bit.ly/eDXiee)

 

Tahniah kepada pemenang dan diharap lebih ramai lagi penyertaan dimasa akan datang. Para pemenang akan di hubungi oleh pihak admin dalam masa terdekat ni.. Semoga korang gembira dengan hadiah yang tak seberapa ni ye.. 🙂 kepada yang tak menang lagi sekali aku nak cakap entry korang pun terbaik mungkin bukan rezeki kali ni.. cuba lagi ye.. 🙂

 

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Blog and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

13 Responses to Keputusan Pemenang Peraduan Hosting Giveaway Mohdzaid.com – Tajaan Exabytes.com.my

  1. cikpuanhady says:

    tahniah buat pemenang..nanti buat lagi tau..ngee..

    Jom skodeng :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

  2. TikkoSS says:

    Wah Congrax to the winner.. and of coz to the blog owner too for making this happen..keep up the good work bro

  3. lAl says:

    meletop!!ahahaha.. tahniah!

  4. siTokei says:

    yahooooo……….thanks bro

  5. mdshaari says:

    tahniah! kepada pemenang

  6. Akma says:

    tahniah pada pemenang, nnt zaid buat lagi ek..senang akak renew domain tuk next year plak. tu pun klau bertuahlah kan..hehe 🙂

  7. Mohd Zaid says:

    salam kak.. nanti cuba lagi ye contest zaid yang seterusnya .. 🙂

  8. Mohd Zaid says:

    tahniah.. tahniah…

  9. Mohd Zaid says:

    bro dah dapat ke detail domain tu?… saya dah belikan untuk bro.. cuba tak pasti pihak exabytes dah contact bro atau tak.. kalau belum tolong inform saya ye.. 🙂

  10. Mohd Zaid says:

    LAL nanti cuba lagi ye.. 🙂

  11. Mohd Zaid says:

    yehhh Tikkos the best.. ilikeee… 🙂

  12. Mohd Zaid says:

    insyaallah.. nanti cuba lagi ye cikpuanhady .. 🙂 nice entry u..

  13. siTokei says:

    exabytes x contact lagi…xde apa berita pon hihihi…:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *