Jom Mengundi Peserta Ujibakat AF9

 

Akademi Fantasia 9 akan bersiaran tidak lama lagi dan pastinya akan menjadi panas dengan kehebatan peserta-peserta yang yang berbakat. Ujibakat telah dijalankan dan kini siapakah yang paling layang untuk menjadi bintang Akademi Fantasia 9 nanti. Segalanya bermula di tangan anda kerana andalah yang lebih berhak untuk memilihnya.

Tahun ni aku rasa calon-calon ujibakat AF9 makin mantap dan banyak kelebihan dan kelainan. Suara mereka bukan setakat lunak dan mantap tapi diorang siap pakej hensem dan cantik pula tuh..rugi kalau tak undi nih.. kang melepas pulak nak tengok diorang berjaya dalam program AF9 nanti.. Setiap tahun AF mesti ada kejutan untuk penontonkan, apalah kejutan untuk tahun ni ye.. harap-harap tiadalah kejutan yang boleh buat orang sakit jantung hehe..

Oklah cakap banyak tak guna.. kalau setakat minat diorang tapi tak undi tak guna juga.. ok sekarang ni tugasan diberikan kat korang untuk memilih 25 peserta ujibakat untuk disenarai pendek ke peringkat seterusnya. Keputusan undian berdasarkan 50% undian umum dan 50% panel Astro.

Mudah je nak mengundi korang cuma perlu masuk http://www.astro.com.my/akademifantasia/articles/art_3978.html dan undilah peserta ujibakat pilihan korang. Sebelum mengundi korang perlulah log masuk atau berdaftar sebagai ahli astro.com.my. Hanya satu undian dalam sehari untuk setiap video.

Untuk peserta lelaki aku mengundi :- ERUL KUALA LUMPUR

 

Untuk peserta perempuan aku mengundi :- LENA SABAH

 

Korang macam mana?.. dah undi ke belum?.. kalau belum jom tengok video-video ujibakat peserta yang lain dan undilah mereka untuk berjaya ke peringkat akhir Akademi Fantasia 9 nanti. Jom tengok video mereka dan undi disini

 

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Macam-Macam and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *