Jom Shopping Di Plaza Wawasan, Kota Kinabalu Sabah.

Nak cari barang kraftangan, tshirt, keychain, beg dan cendera mata lain untuk dibawa pulang? apa kata kalau ke Kota Kinabalu Sabah kita singgah sebentar di Plaza Wawasan. Disini terdapat pelbagai barangan kraftangan dan lain-lain dijual dengan harga yang cukup murah. Tempatnya mudah nak cari tapi kalau takut sesat apa kata tengok peta yang aku sediakan dibawah ni..

Plaza Wawasan
Lorong Plaza Wawasan, Api-api Commercial Centre, 88400 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia

Plaza Wawasan adalah salah satu pusat membeli-belah yang popular di Kota Kinabalu ianya terletak bersebelahan dengan Api-api centre dan stesen bus Kota Kinabalu, terdapat banyak kedai menjual barangan kraftangan, alat elektronik, kedai makan dan sebagainya. Sekiranya anda ingin bermalam disekitar Plaza Wawasan, terdapat banyak tempat penginapan yang disediakan dan salah satunya yang popular berdekatan Plaza Wawasan adalah Hotel Tang Dynasty dan Promenade Hotel

Pakaian yang dijual disini amat murah sekali,.. jangan lupa untuk tawar menawar ya..

Pelbagai jenis pilihan dan kedai menjual pakaian di tingkat satu Plaza Wawasan.

Barangan Kraftangan yang dijual di Plaza Wawasan Sabah.

Mutiara juga dijual dengan harga yang murah

Alat permainan muzik tradisional juga dijual disini.

Tak dapat makan Ambuyat?.. dapat beli fridge magnet pun jadi lah…

Barangan kraftangan yang jual disini.

Kalau ke sini jangan lupa beli key-chain ye.. boleh tulis nama lagi.. :)

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Percutian and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.