Aksi Deftones Di Kuala Lumpur

Isnin lepas aku pergi tengok konsert rock kumpulan underground terkenal di dunia iaitu kumpulan Deftones di KL LiveĀ  Jalan Sultan Ismail.. Terima kasih sebab bagi tiket Media kat aku lagi. Pasti ramai peminat kumpulan Deftones kat Malaysia ni kan, mana kan tidak masa konsert hari tu je aku tengok penuh dewan KL Live dan ramai gile orang datang. Tak sangka aku kumpulan Deftones ni ada pengikutnya tersendiri di Malaysia.

Majlis malam tu diserikan lagi Black-Carpet dengan kehadiran beberapa artis terkenal Malaysia antara yang aku jumpa Mizz Nina, Bunkface, One Buck Short, Pesawat, dan beberapa artis lain. Mesti diorang pun peminat setia kumpulan Deftones kan.. kalau tak kenapa mereka datang kan..

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Konsert and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *