[Hilalazmi.com] Kenapa saya minat Justin Bieber —> mohdzaid.com CONTEST

Wahh cepat je kau updatekan lal.. bagus-bagus i like.. sebagai penghargaan aku nak promot gak blog kau kat blog aku ni.. so kepada semua pembaca blog aku ni rajin-rajinkan gemalai jari tu mengklik link ini ye : http://www.hilalazmi.com/

Jom kita baca apa yang Hilal Azmi tulis dan kenapa dia minat Justin Bieber yekk…

Kenapa saya minat Justin Bieber —> mohdzaid.com CONTEST

Bibir macam perempuan menjadikan Justin Bieber sangat COMEL!

MInat ka?? Mungkin minat dengan kaedah muzik PAKSAAN yang dikemukakan melalui lagu Baby nyanyian Justin Bieber.

Bibir macam perempuan menjadikan Justin Bieber sangat COMEL!

Maksudnya di sini, bila anda dengar sahaja lagu Baby, Baby, Baby dia ni, automatik anda akan terngiang-ngiang di telinga anda akan lagu ini walaupun baru pertama kali anda dengar. Kaedah pengulangan lebih 5 kali ini memberikan kesan mendalam kepada pendengar, lantas ia umpama dadah yang menyebabkan orang ketagih untuk mendengar lagu ni.

Kaedah mudah dan praktikal untuk menaikkan hits lagu. SAYA SUKA!

=======================================================
**Informasi tambahan!
Anda boleh memenangi CD Justin Bieber secara PERCUMA yang memuatkan kebanyakan lagu Hitsnya antaranya BABY, yang berjaya menyebabkan telinga aku berdesing.

Dengan hanya masuk ke http://mohdzaid.com/fpf

Anda berpeluang memenangi CD ini secara PERCUMA!

JANGAN LUPA! April ini, Justin Bieber bakal mengadakan konsert sulungnya di Kuala Lumpur.
Maklumat Lanjut, klik link JUSTIN BIEBER KUALA LUMPUR.

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Macam-Macam and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to [Hilalazmi.com] Kenapa saya minat Justin Bieber —> mohdzaid.com CONTEST

  1. lAl says:

    hahaha…saya minat sangat dengan JB!! 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *