2011 Formula 1 Petronas Malaysia Grand Prix

 

Yahoo!! peminat-peminat F1 semua mesti dah tahu kan bila tarikh F1 di Malaysia untuk tahun ni.. bagi yang tak tahu ni aku nak bagi tahu yang 2011 Formula 1 Petronas Malaysia Grand Prix akan berlangsung di Sepang International Circuit pada 08.09.10 April 2011 nanti.  Untuk pengetahuan korang, tiket sudah mula dijual dan korang boleh beli awal sebab siapa beli awal dapat diskaun dan supaya mengelakkan kehabisan tiket nanti. Harga tiket dan map boleh lihat seperti dilampiran dibawah ye.

Category

Early Bird Promotion
per unit (RM)
(Until 31st Jan 2011)
Normal price
per unit (RM)
Sapphire N/A RM1,603
Emerald N/A RM1,603
Ruby RM603 RM1,203
Crystal RM553 RM1,103
Turquoise RM453 RM903
Jade RM403 RM803
Garnet RM353 RM703
Topaz RM353 RM703
Citrine RM253 RM503
Tower North RM253 RM503
Tower South RM253 RM503
Tower 1 RM253 RM503
Tower 2 RM353 RM703
K1 RM303 RM603
F RM203 RM403
C2 RM63 RM123
K2 RM33 RM63
C1 RM33 RM63
C3 RM33 RM63

 Klik Gambar Untuk Besarkan Map

 

Get your tickets from:
1.Online at www.AirAsiaRedtix.com
2.AirAsiaRedtix Ticketing Hotline at 010-788 2323. Hotline is operational from 9-6 on weekdays.
Note:
1.All prices shown include RM3 processing fee.
2.RM5 reprint fee for online booking e-tickets.
3.No reprint for replacement for missing tickets.
4.Online ticket selling close on 7 April 2011 subject to availability.

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Konsert and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to 2011 Formula 1 Petronas Malaysia Grand Prix

  1. mknace says:

    🙂 🙂 🙂
    harga yang tak tahan tuh
    terbaeekkk!!!!

    singgah pagi dari mknace unlimited

  2. Mohd Zaid says:

    haha kalau beli awal boleh dapat diskan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *