Justin Bieber My World Tour (Malaysia) – Tempat Duduk Dan Harga Tiket

(( KLIK GAMBAR UNTUK BESARKAN ))

Korang dah baca blogpost aku pasal konsert Justin Bieber My World Tour baru-baru ni tak?.. kalau korang belum baca, apa kata korang gi baca sekarang Tiket Konsert Justin Bieber Live In Malaysia Mula Dijual Sabtu Ini Khas Untuk Pelanggan TuneTalk, Bangsar Village 2 – Ticket Sales Justin Bieber My World Tour in Malaysia dan Justin Bieber Live In Malaysia (Kuala Lumpur). Kalau korang betul-betul peminat kipas sampai mati Justin Bieber mesti korang dah beli tiket konsert tu nanti kan, walaupun konsert lambat lagi tapi dah ramai yang dapatkan tiketnya takut last minit nanti melepas pulak.

Oh ye kalau sebelum ni aku ada bagi tahu pasal harga tiket dan tempat dapatkan tiket, tapi hari ni aku nak bagi tahu korang yang masih belum dapatkan tiket supaya pergi beli sekarang! dan pastikan korang beli tiket yang betul, maksud aku tempat duduk yang selesa untuk korang. Lagi mahal korang beli lagi dekatlah korang boleh bergambar dengan Justin Bieber 🙂

Dalam blogpost kali ni aku lampirkan harga tiket dan plan tempat duduk mengikut warna untuk korang. Harap sebelum beli tiket dapat tengok dulu seating plan ni ye.

KLIK GAMBAR UNTUK BESARKAN

KLIK GAMBAR UNTUK BESARKAN


Terms and Conditions

  • Ticket Prices above Include RM3 Ticketing Fee
  • 1 ticket admits 1 person only, no sharing of seats
  • Children 2 years and above require a ticket
  • Strictly no photography, video and audio recording is allowed.
  • Once tickets are sold, no exchanges or cancellations will be entertained
  • RM25 re-printing fee will be charged for damaged or lost tickets
  • Please read and understand the Conditions of Sale before purchasing ticket

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Konsert and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

10 Responses to Justin Bieber My World Tour (Malaysia) – Tempat Duduk Dan Harga Tiket

  1. apisv2 says:

    mahal2, huhu;)

  2. muhammad amiruddin says:

    yeyyyyy justin beiber buat concets kat malaysia yahoooooooooooooooooooooooo

  3. Mohd Zaid says:

    ko pergi tak tengok konsert dia nanti?.

  4. ainnur says:

    huh..zaid pegi ke ??
    n kala0 zaid pegi..ambk zone ape ?

  5. Mohd Zaid says:

    Aku pergi.. tapi tak beli tiket lagi haha.. aku tengah tunggu sesiapa nak sponsor aku gi tengok boleh tak..

  6. Machi says:

    UMM ARENA tu apa maksodnyer?

    sy seat green…

    *tolong reply kat machishupp.blogspot.com ada chatbox . ^^

  7. Mohd Zaid says:

    mungkin utk media kot..

  8. Even Nina says:

    zaid, do u have a photo of tht ticket? My friend is dying to have the pic. can u please email me later?

  9. Mohd Zaid says:

    Hi Even Nina..

    You can check at my live update for the tix photo… http://live.mohdzaid.com

  10. Cuna Bieber says:

    Assalammualaikum ZAID , please tolong Cuna tgk kan untuk 2013 berapa hinggit :'(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *