OM NOM NOM HONG KONG

Yey tahniah kepada semua pemenang dan peserta Maxis OM NOM NOM. Siapalah yang bertuah menang percutian ke Hong Kong tu kan, semuanya disponsor penuh tuh oleh Maxis. Ingat lagi percutian aku ke Hong Kong tahun lepas memang satu pengalaman yang tak dapat aku lupakan sampai bila-bila sebab inilah pertama kali aku pergi melancong ke luar negara tau.

Di Hong Kong aku ingat lagi berkesempatan makan di Foo Lum Fisherman’s Wharf Restaurant, errkkk makanan kat Hong Kong ni semuanya tawar-tawar belaka.. nak dapat masak lomak cili padi memang susah kat sini dan harga makanan pun boleh tahan mahalnya. Orang Hong Kong ni suka makan makanan sup dan makanan yang tak pedas, jadi aku yang memang tak boleh makan tanpa cili ni mengganggap makanan di Hong Kong ni biasa-biasa je.

Kepada pemenang Maxis Om NOM NOM, kalau korang ke Hong Kong nanti, jangan lupa singgah kat kedai ni ye.. dan buatlah review.. sebab banyak makanan yang sedap-sedap di Hong Kong sebenarnya. Apa-Apa pun tahniah kepada semua pemenang dan peserta Maxis OM Nom Nom. 🙂

MAP Foo Lum Fisherman’s Wharf Restaurant

[mappress mapid=”7″]

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Macam-Macam and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to OM NOM NOM HONG KONG

  1. mekchu says:

    ni restoran yang kena naik sampan tu ke? hehehe.. best kan gi Hong Kong.. sama lah, 1st time gi obersi & we all pilih HK.. very nice place to be kan.. kan.. kan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *