Gambar Pesawat AirAsia terbabas ketika mendarat di KIA (Kuching)

Adakah ini pesawat AK5218 yang tergelincir di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuching (KIA)? baru dapat info dari member dan ini adalah gambar yang baru diupload dari Facebooknya.

Untuk cerita lanjut berkenaan pesawat Airasia terbabas di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuching (KIA) ni boleh rujuk di : http://www.mohdzaid.com/2011/01/11/pesawat-airasia-terbabas-ketika-mendarat-di-kia.html

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Macam-Macam and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Gambar Pesawat AirAsia terbabas ketika mendarat di KIA (Kuching)

  1. TenangSudey says:

    moga semuanya selamatlah.. amiin… harap2 peristiwa ini dapat kite elakkan.. amiin

  2. Mohd Zaid says:

    @TenangSudey betul tu.. harap2 kejadian macam ni tak berulang lagi lah.

  3. deCrewz says:

    Haish.. Takut pulak nak naik.. Lepas ni mesti dipertikaikan keselamatan air asia kan..

  4. simpati sungguh kepada penumpang yang tersadai……. dan MAS yang turut kena cancel sume flightnya sebab kejadian nie….

  5. Fety Ayu says:

    Betul-betul satu tragedi yang mengerikan…mintak-mintak lepas nie tak jadi lagi…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *