Keputusan Penuh Anugerah Juara Lagu 25


Anugerah Juara Lagu AJL 25  – Juara
Ana Rafali [ Lagu Tolong Ingatkan Aku – Ana Rafali]

Anugerah Juara Lagu AJL 25 –  Naib Juara
Meet Uncle Hussain + Black [ Lagu Drama King – Taja/Teja/Meet Uncle Hussain]

Anugerah Juara Lagu AJL 25  – Tempat Ketiga
Hafiz [ Lagu Noktah Cinta – Ajai/Sheikh Qalam/Hafiz AF7]

Anugerah Juara Lagu AJL 25 –  Vokal Terbaik
Hafiz [ Lagu Noktah Cinta – Ajai/Sheikh Qalam/Hafiz AF7]

Anugerah Juara Lagu AJL 25 –  Persembahan Terbaik
Faizal Tahir [ Lagu Hanyut – Audi Mok/Faizal Tahir/Faizal Tahir]

Tahniah kepada semua pemenang dan tahniah tidak terhingga kepada Ana Raffali kerana berjaya merangkul Anugerah Juara Lagu kali ke 25 (Jubli Perak) ni. Harap dengan kemenangan ini semua peserta dapat meningkatkan lagi kualiti dan martabat lagu-lagu tanahair Malaysia. 🙂

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Macam-Macam and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

18 Responses to Keputusan Penuh Anugerah Juara Lagu 25

  1. Snuze says:

    OMG! How on earth did Ana Rafali win? The song is like a funerary dirge!

    *topples*

  2. lesly says:

    Ana Rafali tdk layak mendapat juara Lagu. Layak lagi Faizal dengan Selamat Malam Sayang.. Saya tak puas hati dengan keputusan AJL kali ke 25

  3. lita says:

    Kenapalah Parajuri buat keutusan macam itu. Ana Rafali langsung tidak layak sekali-kali………………….X10……………….

  4. rosey says:

    Tak setuju Ana Raffali menang. Lagu mcm lullaby suruh orang tidur. Juara lagu 25 sepatutnya milik Black and MUH, Drama King.

  5. iskandar says:

    dah keputusan mmg mcm ni nak wat cam ner

  6. ina says:

    APA DAH JADI DENGAN IND. MUZIK? MACAMNA DGN LAGU DGN SUSUNAN MUZIK YG MANTAP MACAM SELAMAT MALAM DAN HANYUT? ANA RAFALLI….JAUHHHH SANGAT..TAK LAYAK LANGSUNG

  7. amin says:

    sy rase Hafiz yg layak menang… Tapi, lagu Ana Raffali is not too bad to win this AJL 25!

  8. Pie says:

    standart ar 222….
    menang kalah adat pertandingan..
    kalau dah tahu diri 2 bagosssssssss ssangat…
    apasal u’all xmasok AJL..????
    Boleh Aqu Vote…

  9. Benda dah muktamad
    maaf yek 🙂

  10. kelapa says:

    korang nie kelakar la,,
    mcmla korg tu bagus sangat,,
    dah ketua juri tu m.nasir,sifu tuuu,,
    dier lebih pandai menilai dari korg sume,,

    kiter hanya pandai mendengar lagu je,nak lebih2 dalam penulisan lirik ke ape ke,mane la hebat,,
    dah keputusan muktamad,so korg nak x nak kene la terima,,

    AKU SOKONG ANA RAFALI,,,
    GOGOGO ^^

  11. Mohd Zaid says:

    yeaahhhh M.Nasir Terbaiklah.. !! suka sangat Ana Raffali menang..

  12. Mohd Zaid says:

    betul tu @Pie.. adat bertanding ada kalah menang kan..

  13. Mohd Zaid says:

    sokong @BlogGosipArtis

  14. Mohd Zaid says:

    adat bertanding @Amin … semua artis yang masuk AJL25 kali ni semua best..

  15. Mohd Zaid says:

    alahai @ina .. jangan la emo sangat.. adat bertanding..

  16. Mohd Zaid says:

    @rosey best apa lagu ana raffali ni.. i like tau..

  17. nany says:

    da 2 dname kn rezk..xkn korg nk menidakkn rezeki yg allah bg kat dye kn…huhu fkr2kn~wink3

  18. NickAIman says:

    Ana Rafali The Best…

    Ana Rafali > Faizal Tahir > Black >Hafiz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *