RED is BACK at Kenny Rogers ROASTERS on 12 Jan 2011!

 

Korang mesti baca ni! sebab apa sebab aku ni memang sukakan ayam Kenny Rogers Roasters (KRR) sebab ayamnya berkhasiat dan baik untuk kesihatan. Aku baru dapat info pada 12-Januari-2011 ni kalau korang pakai baju merah dan datang ke cawangan Kenny Rogers Roasters (KRR) yang mengambil bahagian, korang boleh beli 1  Kenny’s Quarter Meals dan dapatkan satu lagi secara percuma. Memang berbaloikan, jadi jomlah kita makan ramai-ramai nak.. 🙂

Time to don RED all over again this 12 January 2011 as the annual ROASTERS Eating Day (RED) is back!  Wear RED – the colour of life, to celebrate good health and vitality through good eating and healthy living with Kenny Rogers ROASTERS (KRR).

The ticket to a year full of vitality starts with an active lifestyle fueled by a wholesome and healthy diet. KRR is in support of maintaining your resolution to a healthy 2011 for you and your loved one. Celebrate health and vitality by wearing something RED to any KRR restaurant and get two (2) Kenny’s Quarter Meals for the price of one.

Whether it is a RED lipstick, cap, t-shirt or trousers, celebrate health and vitality of you and your loved one or friend by wearing RED – the colour of life to KRR!

Visit the KRR restaurant nearest to you and enjoy this gift of health! Forward this message to as many friends as possible to show that you care for them!

*Terms & Conditions apply

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Macam-Macam and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to RED is BACK at Kenny Rogers ROASTERS on 12 Jan 2011!

  1. alice says:

    zaid nanti kita pergi ye… macam best je..

  2. Mohd Zaid says:

    okey no proble,.. tapi ko belanja boleh tak? hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *