Malaysia Facebook Gay Club’s?

Uihh terperanjat aku tengok diorang pergi buat groups Facebook Gay 1 Malaysia ni, ada semua negeri dalam Malaysia pulak tuh. Ish apa lah mereka ni lepas kes pendedahan seorang mamat bernama Azwan Ismail dengan videonya “Saya Gay, Saya OK” tu ramai pula orang yang mengaku dirinya GAY!. Ini Malaysia okey kalau korang gay sekali pun tolong lah hipokrit sikit, tak payah nak dedah-dedah dan kasi tau orang yang kau tu GAY.

Terkejut gak bila dapat invite kat Facebook suh aku join groups Gay ni.. antaranya adalah  Johor Gay Club, Kedah Gay Club, Kelantan Gay Club, Kuala Lumpur Gay Club, Labuan Gay Club, Melaka Gay Club, Negeri Sembilan Gay Club, Pahang Gay Club, Penang Gay Club, Perak Gay Club, Perlis Gay Club, Putrajaya Gay Club, Sabah Gay CLub, Sarawak Gay Club Terengganu Gay Club, Selangor Gay Club

Malaysia Gay Club’s Favorite Pages

Apa-apa pun tepuk dada tanya selera.. kalau korang rasa korang berminat nak join silakan lah.. tapi ingat bila dah terjebak susah nak berpatah balik “Dosa” u know…. dan aku harap mereka yang create facebook page ni dapat tutup page ini dengan segera. Jangan jadikan ini tempat korang letak gambar-gambar lucah korang untuk tatapan dunia.

PS : Bahana Facebook!!.. jangan sampai keterlaluan, ingat Facebook ni adalah agenda orang Yahudi nak menelanjangkan kita.. memang betul khutbah Jumaat ni.. jadi renung-renungkanlah ye..

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Macam-Macam and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Malaysia Facebook Gay Club’s?

  1. ceqla says:

    aduh, makin tak kenal dosa/pahala la ni…
    ish.. takut ceqla tgk cmni

    http://www.penanti.com/contest-blog/domain-hosting-percuma-dari-penanti-com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *