Selamat Tahun Baru 2011 Dan Ini Summary Untuk Tahun 2010

 

Selamat Tahun Baru 2011, lagi berapa jam kita akan meninggalkan tahun 2010, banyak kenangan disepanjang tahun 2010 yang aku lalui ada yang pahit ada yang manis dan ada yang separuh manis haha.. tiap-tiap tahun bila masuk tahun baru je mesti aku nak set satu azam.. tapi tiap-tiap tahun azam aku sama je iaitu nak kuruskan badan dan nak simpan duit. Tapi azam tu tak pernah berjaya sampai tahun ni. Tak apa aku tak nak putus asa dengan azam aku tu, aku akan cuba lagi pada tahun 2011 dan aku harapkan tahun baru ni ada sinar baru dalam hidup aku. Ahh malas la bercakap pasal azam, kang marah pulak orang yang bernama “Azam” kat blog aku ni kang.. tapi sekarang aku nak cakap pasal Summary dalam blog aku sepanjang tahun 2010.

Untuk pengetahuan korang dalam tahun 2010 ni aku menulis 341 posts dan 2 pages  dalam blog ni dan sebanyak 2053 attachments termasuk media (gambar/video).. huhu jumlah 341 tak lah banyak mana pun tapi ianya cukup bermakna dalam blog aku ni. Yelah blog ni macam diari aku juga jadi aku boleh share dan ingat balik peristiwa yang aku buat dalam tahun 2010 ni. Aku juga nak berterima kasih kepada semua yang sudi masuk dan baca blog aku yang tak popular ni dan rumusan yang aku dapat dalam tahun 2010 sebanyak 2647  komen yang aku terima dan 912 komen (34.45%) adalah dari aku sendiri.. 

Kalau korang nak dapatkan summary macam ni korang boleh download plugin wp di 2010 Summary plugin by Tomasz Topa. Selamat mencuba dan nantikan cerita yang lebih best dari aku tahun 2011 nanti ye.. dan terima kasih kepada semua pembaca blog mohdzaid.com semoga korang sentiasa ceria dan sihat pada tahun 2011 nanti ye.. daaaa

Berikut adalah Summary blog ini dalam thaun 2010

2010 Summary

In 2010 you wrote 341 posts and added 2 pages to this blog, with 2053 attachments in total.

The number of posts in each month:

January:   40 (11.73%)
February:   17 (4.99%)
March:   29 (8.5%)
April:   33 (9.68%)
May:   27 (7.92%)
June:   39 (11.44%)
July:   34 (9.97%)
August:   24 (7.04%)
September:   24 (7.04%)
October:   29 (8.5%)
November:   17 (4.99%)
December:   43 (12.61%)

The number of posts in each day of week:

Sunday:   48 (14.08%)
Monday:   39 (11.44%)
Tuesday:   45 (13.2%)
Wednesday:   60 (17.6%)
Thursday:   60 (17.6%)
Friday:   52 (15.25%)
Saturday:   52 (15.25%)
In 2010 your posts were commented 2647 times, from which 912 comments (34.45%) were written by registered users/authors.

TOP 10 commenters in 2010:

  • alice: 70 comments
  • eyriqazz: 36 comments
  • rabiatul adawiyah: 31 comments
  • lAl: 29 comments
  • alicia: 24 comments
  • JAI: 22 comments
  • sharinginfoz: 17 comments
  • Angel: 14 comments
  • kenwooi: 14 comments
  • rashid: 13 comments 

TOP 10 most commented posts in 2010:

The number of comments in each month:

January:   314 (11.86%)
February:   253 (9.56%)
March:   147 (5.55%)
April:   182 (6.88%)
May:   139 (5.25%)
June:   186 (7.03%)
July:   170 (6.42%)
August:   372 (14.05%)
September:   224 (8.46%)
October:   269 (10.16%)
November:   173 (6.54%)
December:   218 (8.24%)

 On what days people comment:

Sunday:   364 (13.75%)
Monday:   362 (13.68%)
Tuesday:   417 (15.75%)
Wednesday:   343 (12.96%)
Thursday:   473 (17.87%)
Friday:   361 (13.64%)
Saturday:   327 (12.35%)
 
This blog has many authors. Here is the number of posts each one wrote:

Mohd Zaid: 356 posts Mohd Zaid: 912 comments

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Blog and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Selamat Tahun Baru 2011 Dan Ini Summary Untuk Tahun 2010

  1. myvitrd says:

    tahniah zaid atas kemajuan blog ni.. selamat tahun baru 2011

  2. Mohd Zaid says:

    @myvitrd terima kasih bro..

  3. Lia Iqmalia says:

    fuyoo…tahniah…!

  4. wah.. memberangsangkan! best nih zaid! majulah blog untuk negara.

    🙂

  5. Mohd Zaid says:

    thanks @Ruby..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *