MALAYSIA JUARA PIALA AFF SUZUKI CUP 2010

Agregat: MALAYSIA (4) VS INDONESIA (2)

Tahniah kepada pasukan Malaysia kerana telah berjaya mengharumkan nama Malaysia dalam pertandingan bola sepak Piala AFF Suzuki Cup 2010 malam tadi. Bangga dan terharu kerana Malaysia berjaya mengharungi pelbagai cabaran dan rintangan bagi merebut piala ini. Sekalung tahniah dari rakyat Malaysia untuk anda semua. Syabas!!..

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Macam-Macam and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

18 Responses to MALAYSIA JUARA PIALA AFF SUZUKI CUP 2010

  1. Mohd Isa says:

    tahniah malaysia… #HarimauMalaya

  2. ecah says:

    Walaupun malaysia tewas di GBK tetapi agregate malaysia menang 4-2..tahniah buat pasukan malaysia..

  3. Mohd Zaid says:

    betul tu ecah.. tahniah buat malaysia..

  4. Ceqla says:

    tahniah! semangat baru harapan baru 🙂

    *lepas ni dapat datuk ler huhuhuh

  5. Mohd Zaid says:

    tahniah.. tapi jangan cemerlang setakat ni je.. harap2 satu hari nanti Malaysia boleh masuk Worldcup pulak .. gerenti gempak..

  6. Adam says:

    Tahniah! Menang besar kita tahun ni. Apa pun jangan bawak bergaduh. Kita serumpun.

    http://www.adamroslan.com/2010/12/tahniah-harimau-malaya/

  7. Mohd Zaid says:

    betul tu bro.. aman selamanya… kitakan serumpun..

  8. garudhamukha says:

    Tahniah Malaysia….aku suporter indonesia,,,terus majukan persepakbolaan asia tenggara,dan lebih menjunjung tinggi sportifitas….

  9. garudhamukha says:

    TIMNAS GARUDA,Ketika mimpimu yang begitu indah…Tak pernah
    terwujud ya sudahlah Saat kau berlari mengejar anganmu…Dan tak
    pernah sampai ya sudahlah.. Apapun yang terjadi…Ku ‘kan slalu ada
    untukmu…!!! Janganlah kau bersedih… …Cause everythings gonna
    be ok…”Maju terus TIMNAS INDONESIA”Tahniah MALAYSIA”Maju terus
    ASIA TENGGARA”

  10. peniagakaya says:

    ggoolllllllll……..gol lagi utk malaysia……TAHNIAH
    anak buah RAjagopal. harap dpt bawa banyak lagi tropy lain lepas
    ni. Pada Fahmi n Safee cuba2 la intai kelab luar malaysia baru ada
    FEELLLLL

  11. farah says:

    malaysia emmang layak… best2 pada khairul fahmi…..tq2 pada safee…n tahniah rajagopal…dan yg penting 100 kali gudluck kepada semua pemain dan tq sbb korang kami cuti sok..hehe..:)

    Malaysia layak untuk menang

  12. farah says:

    yeahh..betul2…kita tak perlu gaduh…malaysia negara yg tak suke gaduh2 ni..tp tolong jgn le carik pasal…kan kan kan…

    Malaysia layak untuk menang

  13. farah says:

    amin…ye2…mesti kan terus maju..kita pasti boleh…ktia..? pasukan bola kita..haha…

    Malaysia layak untuk menang

  14. Mohd Zaid says:

    apa yang farah cakap memang betul tu.. 🙂 1 Malaysia..

  15. raihan says:

    memg btol pn…Malaysia boleh…arp2 dpt msuk worldcup…2 pn klau brusaha lbih

  16. genxruv says:

    hehehe kempunan la Indonesia nak gengam piala aff ni. 🙂

  17. Mohd Zaid says:

    tak apa nanti cuba lagi ye.. Indonesia pun kuat gak main bola..

  18. Genxruv says:

    Hehe sy org malaysia la.. Watpe nk skong indonesia..diorg x hormat orang malaysia kt sana..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *