Comic Fiesta 2010 – Largest ACG Gathering in Malaysia

Hujung minggu lepas aku berkesempatan untuk pergi event Comic Fiesta – Largest ACG Gathering in Malaysia yang berlangsung di Berjaya Times Square Kuala Lumpur. Kalau tak kena beli tiket untuk dua hari event ni tapi terima kasih kepada @NuffnangMY dan #Gplusmy sebab bagi aku tiket media. Kalau bercakap pasal komik pasti korang ada yang mengenali komik-komik dari Jepun kan.. kalau korang nak tahu Malaysia juga ada pelukis-pelukis komik yang bagus. Jadi kita perlulah bangga dengan hasil keluaran negara kita sendiri ye dokk..

Tujuan Comic Fiesta :-

Comic Fiesta began as a two-day event in celebration of the ACG culture. We wanted to bring together the Malaysian ACG (Anime, Comics & Games) community, so that fans will be able to get together, interact and help expand the creative pool of the community. At the time, the ACG culture was just beginning to take root in Malaysia, and Comic Fiesta was one of the rare conventions where fans and public alike could come together and celebrate its creative diversity.

From our humble beginnings at the Selangor Chinese Assembly hall, Comic Fiesta has now become the go-to source for the best and the most innovative ideas in the local ACG community. From just a few hundred visitors in a small community hall in Kuala Lumpur, we have grown by leaps and bounds, with the pulling power to attract almost 8,000 visitors in our latest iteration of Comic Fiesta held at Sunway Pyramid Convention Centre. We have become the premier ACG event in Malaysia, and we will only grow bigger and bolder in the times to come.

We are made up of volunteers through and through, coming together to create an avenue where local talents in comics, animation and cosplay can come together, interact and come up with new and exciting ideas to push the creative development industry in Malaysia forward.

This is Comic Fiesta.
By fans, for fans.

Jom tengok gambar-gambar yang sempat aku snap masa event hari tu. Harap-harap event macam ni dapat buat tiap-tiap tahun sebab sangat menarik dan kita boleh jumpa ramai pelakon-pelakon komik kat sini. Costume diorang sangat gempak dan menarik perhatian tau..

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Comic Fiesta 2010 – Largest ACG Gathering in Malaysia

  1. JMR says:

    byk gk watak anime kt sana ek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *